- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Felkeltette az érdeklődésemet a MindigTV, sajnos még nem elérhető, de már nem kell sokat várnom. Elkezdtem a téma elolvasását, még van néhány nyitott kérdés, amit remélhetőleg sikerül megfejtenem, mire a téma végére érek. Első körben kinéztem:
- egy TV tunert: Leadtek PxDTV2300 H;
- egy kültéri antenna adott - lepke -, viszont amióta átálltunk kábelTV-re (nagyjából 8 éve), nem használtuk, felújításra vár, vagy pedig lecserélném egy hasonló UHF antennára: [link] - természetesen túlfeszültséglevezetéssel együtt.Nagyjából itt tartok az elképzelésemmel, hamarosan kiderül mire lesz elég. Alapjában véve szerencsés vagyok, kvázi közvetlen rálátásom van a TV toronyra, ami légvonalban nincs 10km.
Nem találtam még információt arról, hogy várható-e a közeljövőben újabb csatornák bevonása a MindigTV keretei közé?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged