Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Felkeltette az érdeklődésemet a MindigTV, sajnos még nem elérhető, de már nem kell sokat várnom. Elkezdtem a téma elolvasását, még van néhány nyitott kérdés, amit remélhetőleg sikerül megfejtenem, mire a téma végére érek. Első körben kinéztem:
- egy TV tunert: Leadtek PxDTV2300 H;
- egy kültéri antenna adott - lepke -, viszont amióta átálltunk kábelTV-re (nagyjából 8 éve), nem használtuk, felújításra vár, vagy pedig lecserélném egy hasonló UHF antennára: [link] - természetesen túlfeszültséglevezetéssel együtt.Nagyjából itt tartok az elképzelésemmel, hamarosan kiderül mire lesz elég. Alapjában véve szerencsés vagyok, kvázi közvetlen rálátásom van a TV toronyra, ami légvonalban nincs 10km.
Nem találtam még információt arról, hogy várható-e a közeljövőben újabb csatornák bevonása a MindigTV keretei közé?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
wassermann