Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
soveny
csendes tag
válasz
zhagyma
üzenetére
Kösz a leírást!
Maxig feltekert erősítős (32 dB) antennával próbálkoztam (az erősítést próbáltam nulla, meg fél állásban is, nullán semmit nem talált, félen meg ugyanannyit, mint most.)Igen, az ATSC az egyik, amin megrökönyödtem.
Főleg, mert egy-két hete az Izabella utca és Andrássy út környékén ugyanezt írta ki, de akkor csak a tuner saját botantennájával próbálkoztam. Ott bejött (úgy emlékszem) nagyobb jelszinttel a 610MHz is, de itthon csak a 746, és az is folyamatosan esik, most 0,017%-nál tart. A bitrate is ugrál random 0-25Mbit között, akárhová teszem az antennát. (6 méteren belül tudok mozogni.)Várok, hátha lesz jobb is...

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Maxig feltekert erősítős (32 dB) antennával próbálkoztam (az erősítést próbáltam nulla, meg fél állásban is, nullán semmit nem talált, félen meg ugyanannyit, mint most.)
Főleg, mert egy-két hete az Izabella utca és Andrássy út környékén ugyanezt írta ki, de akkor csak a tuner saját botantennájával próbálkoztam. Ott bejött (úgy emlékszem) nagyobb jelszinttel a 610MHz is, de itthon csak a 746, és az is folyamatosan esik, most 0,017%-nál tart. A bitrate is ugrál random 0-25Mbit között, akárhová teszem az antennát. (6 méteren belül tudok mozogni.)