Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz
Gabesz87 #20334 üzenetére
Mi volt a gond TVH-val konkrétan?
Azt írta akitől vettem, hogy a box fel van okosítva, még régi csatornakiosztás /nem az alsótartomány/ megy rajta. Ez mit jelent?
Okosításnak ehhez nincs köze, hogy nálad éppen milyen a csatornakiosztás. Alsó tartományosnál megszünnek majd az SD-HD duplikációk, meg a minőség is jócskán romlik majd. Mindenhol állnak át folyamatosan.
Azért mert ez be volt már állítva persze, hogy nálad már semmivel nem kellett foglalkozni és működik, egész rossz volt az összehasonlításod itt, mert nem a nulláról kezdted mint TVH esetén.
Persze árat nem írtál, de biztosan kényelmesebb mint az előző verzió ahol lógnak mindenféle kábelek, itt meg egy zárt házban van minden. Nem hiába csináltattam én is egyedi 3D nyomtatott házat egy ilyen rendszernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- sziku69: Szólánc.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest