Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz
Gabesz87 #20334 üzenetére
Mi volt a gond TVH-val konkrétan?
Azt írta akitől vettem, hogy a box fel van okosítva, még régi csatornakiosztás /nem az alsótartomány/ megy rajta. Ez mit jelent?
Okosításnak ehhez nincs köze, hogy nálad éppen milyen a csatornakiosztás. Alsó tartományosnál megszünnek majd az SD-HD duplikációk, meg a minőség is jócskán romlik majd. Mindenhol állnak át folyamatosan.
Azért mert ez be volt már állítva persze, hogy nálad már semmivel nem kellett foglalkozni és működik, egész rossz volt az összehasonlításod itt, mert nem a nulláról kezdted mint TVH esetén.
Persze árat nem írtál, de biztosan kényelmesebb mint az előző verzió ahol lógnak mindenféle kábelek, itt meg egy zárt házban van minden. Nem hiába csináltattam én is egyedi 3D nyomtatott házat egy ilyen rendszernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Realme 14 Pro Plus 512/12GB Gray
- Új Doogee Note 59 Pro Plus 512/12GB Black 2év garancia!
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest