Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Digi kábel adás rögzítése kapcsán elengedtem a nem olyan régen próbálgatott Rpi+TVHeadend vonalat, Xbox Tunerrel. Nem jött be, komplikált, számomra átláthatatlan, nem sikerült simán, ami elvileg magától kéne, hogy működjön stb stb.
Aprón szereztem egy Marusys VU+Solose V2 boxot. Egyelőre ismerkedem vele, előző tulaj is BP-en Digi kábellel használta, szóval hangolni sem kellett, megy egyből (persze gondolom azért nem árt majd újrahangolni, ha neadjisten van vmi eltérés csatornákban, frekvenciákban, vagy tudom is én). Azt írta akitől vettem, hogy a box fel van okosítva, még régi csatornakiosztás /nem az alsótartomány/ megy rajta. Ez mit jelent?
Open ATV 6.4 van rajta amúgy, webes felületre egyből be tudtam lépni, be van totál állítva. SZóval ez legalább tényleg működik pöcc-röff, ahogy kell, nem úgy mint a tvheadend. Elvileg androidos app is van hozzá. Azt nem tudjátok, micsoda, mi a neve? Ill. használatit lehet valahol letölteni ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Inspiron 16 5620 27% 16" FHD+ IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Samsung S21+ 8GB/128GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest