Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Digi kábel adás rögzítése kapcsán elengedtem a nem olyan régen próbálgatott Rpi+TVHeadend vonalat, Xbox Tunerrel. Nem jött be, komplikált, számomra átláthatatlan, nem sikerült simán, ami elvileg magától kéne, hogy működjön stb stb.
Aprón szereztem egy Marusys VU+Solose V2 boxot. Egyelőre ismerkedem vele, előző tulaj is BP-en Digi kábellel használta, szóval hangolni sem kellett, megy egyből (persze gondolom azért nem árt majd újrahangolni, ha neadjisten van vmi eltérés csatornákban, frekvenciákban, vagy tudom is én). Azt írta akitől vettem, hogy a box fel van okosítva, még régi csatornakiosztás /nem az alsótartomány/ megy rajta. Ez mit jelent?
Open ATV 6.4 van rajta amúgy, webes felületre egyből be tudtam lépni, be van totál állítva. SZóval ez legalább tényleg működik pöcc-röff, ahogy kell, nem úgy mint a tvheadend. Elvileg androidos app is van hozzá. Azt nem tudjátok, micsoda, mi a neve? Ill. használatit lehet valahol letölteni ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bundle topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
wassermann