- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
Sziasztok!
Használ valaki Inverto Black Ultra Twin fejet Kaon na 9240 hd Digi tv-s boxal? Nálam nem jön be jó néhány adó, mozi+ Digi Life, meg még néhány, másik fejjel tökéletes, de ezzel nem, már vissza is küldtem egyet, de a csere fejjel is ue. a helyzet. Az érintett frekvenciák: 12687.00 (H), 12130.00 (H), 12723.00 (H)
Az az érdekes, hogy néhány napig jó volt utána már nem jöttek az említett adók. Kipróbáltam amit csak lehet, antennacsere, kábel csere, de semmi, azaz érdekes, hogy a strong beltérivel gond nélkül működik, pl. az u tv a stronggal bejön, a digis beltérivel már nem. Mivel horizontális frekvenciákról van szó, a feszültséget is kimértem terhelésen de nem megy 18v alá. Most egy Triax TTW 006 van fent amivel jó, csak ha már megvettem az Invertot azt szerettem volna használni, de úgy látszik nem fog menni, még mielőtt az antenna beállítással jönne valaki, műszerrel állítottam be.
Létezhet box és fej között inkompatibilitás? Mer másra már nem tudok gondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest