Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
Nem tudom ti hol olvastátok ezt a hőmérséklet és frekvencia összefüggését, de én nem találtam róla semmit, és nem is hallottam ilyenről. Sokkal inkább kézenfekvőbb, hogy valami hajszálrepedés van valamelyik alkatrészben, ami a hőtágulás hatására, megszűnik.
-
fer
őstag
Sziasztok. Még 2015-ben vettem egy Alcor usb-s tunert [link] , soha nem bírtam működésre bírni, nem talált egy csatornát sem a, jelerősség szinte "0", pedig tökéletes a vételem egy triax tetőantennával. Most kicsit több időm van vele foglalkozni, és úgy néz ki megoldódni látszik a dolog, de csak félig. Hidegen nem jó, de ha kicsit hagyom melegedni akkor magához tér, próbából ráraktam egy asztali halogén lámpára, és egyből kiakadt a jelerőssége max-ra. Mi lehet benne rossz, javított már valaki ilyent, vagy hasonlót? Még megpróbálom hagyom lehűlni és rámérek az ellenállásokra, ha mázlim van akkor ott lesz a hiba, ha meg nincs szerencsém akkor valamejik chip-nél van szakadás. Tudom nem nagy összeg, de semmit nem szeretek kidobni.
-
fer
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
A jelcsillapítóból mindenképp szabályozhatót vennék, de nem is láttam mást, csak olyat amin van potméter. Akkor lehet kipróbálom, csak akkor ha 2 beltéri van akkor 2 kell belőle.
-
fer
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
"Elsőből lesz az utolsó" nem egy rossz mondás, én már az elején erre gondoltam. Fel is hívtam egy antenna szerelőt, hogy nincs-e jel csillapítója, kérdi minek, elmeséltem a sztorit, és ő erre leoltott, hogy a Digi TV-nek amúgy is gyenge a jele, meg, hogy neki még erre nem volt szüksége. Jól van keresgéltem más felé, de akkor ezek szerint hiába, mert neked is az a véleményed, hogy túl erős a jel, amit észre is lehet venni azon, hogy amik jól bejönnek azok nagyon erősek bármelyik fejnél amit eddig felraktam. akkor egy jelcsillapítóval működne a dolog, vagy felesleges, mert csak azt érném el amit a jelenlegi Triax-al, ergó csak pénzkidobás lenne?
-
fer
őstag
Sziasztok!
Használ valaki Inverto Black Ultra Twin fejet Kaon na 9240 hd Digi tv-s boxal? Nálam nem jön be jó néhány adó, mozi+ Digi Life, meg még néhány, másik fejjel tökéletes, de ezzel nem, már vissza is küldtem egyet, de a csere fejjel is ue. a helyzet. Az érintett frekvenciák: 12687.00 (H), 12130.00 (H), 12723.00 (H)
Az az érdekes, hogy néhány napig jó volt utána már nem jöttek az említett adók. Kipróbáltam amit csak lehet, antennacsere, kábel csere, de semmi, azaz érdekes, hogy a strong beltérivel gond nélkül működik, pl. az u tv a stronggal bejön, a digis beltérivel már nem. Mivel horizontális frekvenciákról van szó, a feszültséget is kimértem terhelésen de nem megy 18v alá. Most egy Triax TTW 006 van fent amivel jó, csak ha már megvettem az Invertot azt szerettem volna használni, de úgy látszik nem fog menni, még mielőtt az antenna beállítással jönne valaki, műszerrel állítottam be.
Létezhet box és fej között inkompatibilitás? Mer másra már nem tudok gondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adventi kalendáriumok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Silver ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB 95%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann