- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
radi8tor #1762 üzenetére
Érdekes, hogy a V4500-nál meg jók a karakterek.
Akkor csak egyes típusok szoftját tolták el. A W4500 így nem fog matricát kapni.
Regisztráltam korábban a MySonyra. Már akkor volt egy kérdőív kitöltősdi. Azóta néztem, újabb, hasonló és még részletesebb angol nyelvű kérdőív fogad.
Kellene őket bombázni emailben, vagy innen valahogy. Még volna pár ötletem a menükezeléshez, távirányító funkcióhoz is, ami elég logikátlan.
Nem sok remény van rá, hogy mi változtassuk meg a cég politikáját, de a kérdőíven kívül a vásárlói elégedettségnek ez is egy része lenne, ha rendesen kiszolgálnak. A konkurencia ezt teszi ebben a vonatkozásban.
Egy ekkora tévét nem hurcol az ember szervizbe szoftverfrissítésért. A tortúra, fáradság, használat kiesése, költség és esetleges sérülés összeszedése nem ér ennyit.
Adnának egy fájlt, és mindenki jobban járna. Ha mégis elcsesződik valami, ráérünk a szervizhez fordulni. Mari néni meg biztos nem frissít a pendrájvjáról.
Egyelőre arról sincs infó, hogy van-e újabb szoftver, és az miben különbözik..
Nem tudom van-e egyáltalán valami statisztika, hogy milyen százalékban okoz problémát a hibás felhasználói firmware frissítés. Ha egyáltalán ez az oka az elutasításuknak.
Vagy csak a dafke rosszértelemben vett presztizs, hogy nehogy már akárki csak úgy hozzápiszkáljon a gyártmányukhoz.
Jó, de tetszettek volna akkor mindenben megfelelő termékkel előrukkolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest