- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
A tévé tetejére rakott, falnak támasztott V alakú (kétágú) botantennával teljesen jól be tudom fogni az MTV1, RTL, TV2 analóg adásait. Az M1 tökéletes, a TV2 egy kicsit kásás, az RTL kicsit szellemképes.
Ugyanezzel az antennával a másik (párhuzamos) szobában szinte egyáltalán nem jön be a DVB-T... (III. ker, panel, a Hármashatár-hegy kissé árnyékol)
Én csak azt nem értem, hogy hogyan fogja felváltani a DVB-T az analóg rendszert, ha annál sokkal rosszabban vehető?
Na, az meg pláne szép, hogy az AH és a Viasat nem tudja, hogy ki fogja nézni a DVB-T-t. Enyhén szólva is rövidlátóak. Bár az tény, hogy így senki. De ha normális teljesítménnyel adnának, akkor már lenne pár tíz/százezer notebook/laptop tulaj, mint potenciális célközönség. Plussz a tanyasiak...
Vajon azt felmérte már egyáltalán valaki, hogy hány USB-s DVB tunert adtak már el kishazánkban? (a szürke importról már nem is beszélve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új AirPods 4 Apple garancia iStyle vásárlás
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 41mm ezüst alumíniumtok 2 év Apple garancia
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest