Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
A tévé tetejére rakott, falnak támasztott V alakú (kétágú) botantennával teljesen jól be tudom fogni az MTV1, RTL, TV2 analóg adásait. Az M1 tökéletes, a TV2 egy kicsit kásás, az RTL kicsit szellemképes.
Ugyanezzel az antennával a másik (párhuzamos) szobában szinte egyáltalán nem jön be a DVB-T... (III. ker, panel, a Hármashatár-hegy kissé árnyékol)
Én csak azt nem értem, hogy hogyan fogja felváltani a DVB-T az analóg rendszert, ha annál sokkal rosszabban vehető?
Na, az meg pláne szép, hogy az AH és a Viasat nem tudja, hogy ki fogja nézni a DVB-T-t. Enyhén szólva is rövidlátóak. Bár az tény, hogy így senki. De ha normális teljesítménnyel adnának, akkor már lenne pár tíz/százezer notebook/laptop tulaj, mint potenciális célközönség. Plussz a tanyasiak...
Vajon azt felmérte már egyáltalán valaki, hogy hány USB-s DVB tunert adtak már el kishazánkban? (a szürke importról már nem is beszélve)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann