Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- .LnB: Az új király! The Witcher 3-ról, a magam módján.
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Hello, az egész azért felháborító, mert volt anno 3-4 évig kisérleti adás mpeg2-ben -> teljesen jól tudtam venni. Majd amikor kiderült az mpeg4, akkor olimpia+teszt adás -> gond nélkül jött. Most itt a végeleges, és semmi jel nem jön, csak 610-en a DVB-H 90%-os jelszinttel. Kérdem én, a tesztelésnél nem a végleges beállításokkal kéne sugározni, hogy fel lehessen mérni hogy fog-e működni. Vagy kitesztelték azokat a beállításokat, amiken biztos nem fogja senki venni
. Meg én úgy tudtam, hogy a digitális adás előnye a jobb foghatóság, elvileg a digitális rádiónál azt igérik, hogy pl autóban megszünik az, hogy elmegy a vétel egy völgyben. Na mi erre is rácáfolunk. Remélem az AH-nál azért osztanak majd jó kis prémiumot év végén, hamár ilyen ügyesen bevezették határidőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Star Trek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Háztartási gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- B650/X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Meg én úgy tudtam, hogy a digitális adás előnye a jobb foghatóság, elvileg a digitális rádiónál azt igérik, hogy pl autóban megszünik az, hogy elmegy a vétel egy völgyben. Na mi erre is rácáfolunk. Remélem az AH-nál azért osztanak majd jó kis prémiumot év végén, hamár ilyen ügyesen bevezették határidőre.
wassermann