- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Hello, az egész azért felháborító, mert volt anno 3-4 évig kisérleti adás mpeg2-ben -> teljesen jól tudtam venni. Majd amikor kiderült az mpeg4, akkor olimpia+teszt adás -> gond nélkül jött. Most itt a végeleges, és semmi jel nem jön, csak 610-en a DVB-H 90%-os jelszinttel. Kérdem én, a tesztelésnél nem a végleges beállításokkal kéne sugározni, hogy fel lehessen mérni hogy fog-e működni. Vagy kitesztelték azokat a beállításokat, amiken biztos nem fogja senki venni
. Meg én úgy tudtam, hogy a digitális adás előnye a jobb foghatóság, elvileg a digitális rádiónál azt igérik, hogy pl autóban megszünik az, hogy elmegy a vétel egy völgyben. Na mi erre is rácáfolunk. Remélem az AH-nál azért osztanak majd jó kis prémiumot év végén, hamár ilyen ügyesen bevezették határidőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- LEGO klub
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest