- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
Új hozzászólás Aktív témák
-
543g45gfdgfd
csendes tag
Üdv,
Szeretnék segítséget kérni, mert én semennyire nem értek a TV-hez és kütyüjeihöz. Volt régen TV előfizetésünk, de kb 1,5 éve lemondtuk, mert soha nem néztük. Feleségem viszont azt mondta a héten, azért az alap free csatornákat mégis nézné heti 30 percet.A lakhelyünk szerint megkerestem a mindigtv honlapján, hogy mit javasol, azt írja "kültéri antennás vétel". Olvastam itt antennákról meg set top boxokról ami vonaltáplálás képes, meg antennákról ami beépített erősítős (ezt értem) de ennyi.
Minden set top box-hoz lehet külső antennát szerelni? Mert első körben azért kipróbálnám antenna nélkül is, max veszek egyet utólag. Illetve szettben is lehet venni? Milyet érdemes? A Wayteq az ok?Ha felrakom a ház tetejére az antennát vagy erkélyre akkor azt úgy lehet állítani, hogy forgatom arra amerre szintén a mindigtv javasolja (Merre forgassam? térkép) és lent meg vki rikácsol hogy "jó bzmeg állj!"
vagy van vmi szakszerűbb módja is?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Gombászkönyvek egyben
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest