- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iggyboy
csendes tag
Üdv!
És bocs előre is, ha nem ide való a téma, de más topicot nem találtam amibe passzolna a kérdésem.
UPC előfizető vagyok. Azt nem tudom, hogy analóg vagy digitális, de nincs set-top-boxom az tuti.
A TV-mre (LG 42LN575S) dugva a koaxot szépen tudom nézni a csatornákat. Nemrég kitaláltam, hogy egy kiszuperált számítógépes monitoromat átalakítom kisTV-re. Ehhez vettem egy Alcor HD-2650 DVB-T MPEG4 digitális vevőt. Sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy a vevő készülék nem érzékeli a rádugott koaxban lévő UPC-t. Ennek azóta utánajártam és már tudom, hogy DVB-T vevőt nem fogok megszólaltatni DVB-C rendszerrel.
A következő lépésem az lenne, hogy veszek egy DVB-C képes vevőt. Ezt néztem ki. Ezzel működni fog a vétel szerintetek?A másik kérdésem: hangot hogy tudok kicsiholni a készülékből? Ugye a képet HDMI-DVI kábellel vezetem a sima pc monitoromba, de akkor hangot hol tudok kicsikarni belőle? A Scart-on? Sztereó hangszórókhoz menne a hang, sima jack dugóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest