- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
balagedebr
tag
válasz
Watt25 #14766 üzenetére
Köszi a linket, elolvastam.
Értem én, hogy nem ez az optimális megoldás, de ez van, ezt kell szeretni, ebből kell kihozni a maximumot. IX. kerületben egy 6 emeletes társasház 1. emeletén vagyok (előttem ugyanígy 6 emelet), nincs rálátás a száva utcai toronyra, szóval nem a legoptimálisabb, de legalább ki tudom rakni az ablakpárkányra.
Meg azt is értem, hogy nincs egy csoda készülék, de csak vannak olyanok amiket el kell kerülni és vannak, amik általában bejönnek. Tudom, hogy nem lesz olyan, ami mindenkinek optimális, csak így teljesen laikusként ne kelljen teljesen a sötétben tapogatózni választáskor.
A leírásban annyi jött le, hogy érdemes erősítés szabályozhatóságát figyelembe venni, de pl. az nem, hogy ez ár-érték arányban hogyan is néz ki, szóval szép és jó ez a cikk, de közelebb nem vitt a megoldáshoz.Szóval továbbra is várom a segítséget, legalább hogy milyen paraméterek alapján rangsoroljak.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Asztalos klub
- BestBuy topik
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Android játékok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest