Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
balagedebr
tag
válasz
Watt25
üzenetére
Köszi a linket, elolvastam.
Értem én, hogy nem ez az optimális megoldás, de ez van, ezt kell szeretni, ebből kell kihozni a maximumot. IX. kerületben egy 6 emeletes társasház 1. emeletén vagyok (előttem ugyanígy 6 emelet), nincs rálátás a száva utcai toronyra, szóval nem a legoptimálisabb, de legalább ki tudom rakni az ablakpárkányra.
Meg azt is értem, hogy nincs egy csoda készülék, de csak vannak olyanok amiket el kell kerülni és vannak, amik általában bejönnek. Tudom, hogy nem lesz olyan, ami mindenkinek optimális, csak így teljesen laikusként ne kelljen teljesen a sötétben tapogatózni választáskor.
A leírásban annyi jött le, hogy érdemes erősítés szabályozhatóságát figyelembe venni, de pl. az nem, hogy ez ár-érték arányban hogyan is néz ki, szóval szép és jó ez a cikk, de közelebb nem vitt a megoldáshoz.Szóval továbbra is várom a segítséget, legalább hogy milyen paraméterek alapján rangsoroljak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann