- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balagedebr
tag
válasz
Watt25 #14766 üzenetére
Köszi a linket, elolvastam.
Értem én, hogy nem ez az optimális megoldás, de ez van, ezt kell szeretni, ebből kell kihozni a maximumot. IX. kerületben egy 6 emeletes társasház 1. emeletén vagyok (előttem ugyanígy 6 emelet), nincs rálátás a száva utcai toronyra, szóval nem a legoptimálisabb, de legalább ki tudom rakni az ablakpárkányra.
Meg azt is értem, hogy nincs egy csoda készülék, de csak vannak olyanok amiket el kell kerülni és vannak, amik általában bejönnek. Tudom, hogy nem lesz olyan, ami mindenkinek optimális, csak így teljesen laikusként ne kelljen teljesen a sötétben tapogatózni választáskor.
A leírásban annyi jött le, hogy érdemes erősítés szabályozhatóságát figyelembe venni, de pl. az nem, hogy ez ár-érték arányban hogyan is néz ki, szóval szép és jó ez a cikk, de közelebb nem vitt a megoldáshoz.Szóval továbbra is várom a segítséget, legalább hogy milyen paraméterek alapján rangsoroljak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honda topik
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest