- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio11
tag
Örömmel látom, hogy van akinek nem kell magyarázni a függetlenség édes érzését.
Szóval az ideológiai okfejtés előtt ott jártunk, hogy vennék majd egyszer egy kártyát (feltételes módban) és az ahhoz járó huszonvalahány csatornát nagy előszeretettel kettő darab tévén nézném ami egy lakáson belül van, légvonalban kb 6 méterre egymástól. Egyik a nappaliban, másik a hálóban. Mindkettőn szeretném élvezni a fizetős és nemfizetős digitális adásokat, annyit tudok engedni a dologból talán, hogy egy időben nem muszály mindkettő tévén.
Eddig ami lehetőségek felmerültek:
-kártya csere-bere a két tévé között. Amellett, hogy kényelmetlen hosszú távon a kártya kontaktusát is meg tudja enni. Valamiféle riser card segithetne ezen, de perpillanat csak egy ilyesmit látok a világpiacon, húzós áron
-Azbest-féle rapsberry megoldás: melós történet, nem is a legolcsóbb ha mindent összeadok, de jó móka lehet összehozni. A TV-k elé egy-egy olcsó androidos player elegendő ha nem tévedek. (alapfelállásban legalább egy, két kártyánál kettő beltéri vagypcmcia conax olvasó is kell, tehát nem is biztos, hogy olyan drága így az androidos cuccokkal)
-Blasto féle kártyamegosztó megoldás: amennyire gyorsban rá tudtam nézni itt a szűkkeresztmetszet a két beltéri jelenti, mert ehhez a technikához spéci linuxos beltéri kell ami veszi a megosztott kártyajelet.Úgy már hosszú az ára
-Clone+ jó cucc, de azt olvastam, hogy nálunk nem használható. Ránéztem a speckójára és konstatáltam, hogy valszeg a 915mhz-es működési freki miatt, ami eléggé belelóg a mobilhálózatba szvsz. Ezt ezért nem merem forszirozni, egyébként száz ejró körül lehet kapni egy kéttévés csomagot-az az ár még szódával épp elmenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy S25+ (újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, kék)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest