- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
nfsu17
üzenetére
De ez a kisebbik gond, hiszen gondolom egyértelmű, hogy amíg csak egy kártya van, eddig csak az egyik eszköz működik. Viszont ha össze tudja hozni a felvevőben is, hogy működjön, akkor már csak kell kérnie még egy kártyát a UPC-től az előfizetése mellé. (Na persze lehet, hogy ez sem lesz egyszerű, mert el tudom képzelni, hogy a UPC-nél nem tudják felfogni azt a szituációt, hogy valakinek egy háztartásban két kártyára lenne szüksége.
)
Esetleg még érdemes utánanézni, hogy szoftver frissítéssel megoldható-e a probléma, mert most keresés közben pl. Panasonic felvevőhöz találtam szoftverfrissítést és ha jól értettem éppen az a célja a frissítésnek, hogy kezelje a CI+ -t. (Hiszen én is rosszul fogalmaztam, nem konkrétan a foglalat ami CI+, hanem az azt kezelő szoftver.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa Rally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
wassermann