- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
kutyuska #1198 üzenetére
Márpedig az eddig ismert felállás szerint a három HD csatorna egy mux -ra kerül, ezért is lett vissza véve a felbontás HDV -re (1440x1080@16:9 DAR) és a bitsűrűség ~7.5Mbit -re hogy jó minőségben elférjenek egymás mellett. (és ez már a teszt adás végén is így volt, korábbra visszanézel van feltöltött minta)
Egyébként már látszik hogy nem az eredeti felállás lesz: "a Duna TV adása nagyfelbontású HD formátumban, további új földi csatornaként a Duna II Autonómia adása pedig hagyományos felbontásban, SD formátumban lesz elérhető. Mindkét csatorna ugyanazon a multiplexen fog helyet kapni." így bármi elképzelhető. Elég fura felállás lenne ha a Duna TV HD -ben menne, az erre készülő m1/m2 -t meg leszorítják a lehetőségről, szóval ki tudja. Csak egyenlőre ugye megy a variálás.
#1201: hamarabb válaszoltál mint a második bekezdést hozzáírtam
Egyébként a tesztadás leges légvégéről nincs infóm, én majd csak most kerülök lefedett területre dec.1 -től. Csak a mintavideókra és beszámolókra tudok hagyatkozni; és egyébként még a start -ra sem lesz tuner -em, úgy döntöttem kicsit kivárok, barátomnak van tuner -e, kölcsönkérem mielőtt költekeznék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest