- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Van itt még valaki aki Szegedről várja a startot? Lakótárssal tervezzük egy közös tuner vásárlását, elméletileg ugye megfelelő programmal (pl. VLC) egy mux tartalmát simán ki lehet lőni LAN -ra hogy többen tudjuk nézni (persze így eltérő muxon lévő dolgokat nem lehet nézni, de szerintem ritka lesz az amikor erre lenne szükség). Kíváncsi vagyok vajon van-e esélyünk rálátás nélkül elegendő jelet összeszedni. Van egy analóg tuner -em illetve a már korábban említett lepke antenna, amivel majd jövőhéten kísérletezem egy kicsit. Azt tudom hogy a korábbi albérletemben a Tarján lakótelepről szemcsésen ugyan de bejött az RTL Klub ez pedig Szentesről jött és akkor sem volt rálátásom. Kíváncsi leszek most mi lesz a helyzet, a jelenlegi albérlet a Mars tér környékén van ötödik emeleten (két szinttel magasabban) de sajnos rossz irányba állnak a szoba ablakok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest