- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Rover623 #232 üzenetére
Zöldség... én abban a részben kifejezetten az A64-ekről beszéltem.
Aszinkron működés: nincs értelme a kifejezésnek, mivel nincs olyan fogalom athlon64-nél hogy szinkron. ÉS enélkül az aszionkron szónak sincs sok értelme. Hacsak nem megy a proci és a memó is azonos órajelen. Erre sok esélyt nem látok, 1x-es szorzó nincs a procikban.
A többi részét a hozzászólásodnak nem reaglánám le. szerintem még én is tudnék a te szövegértelmezési képességednél jobbal rednelkező szövegértelmezőt írni. De a kedvedért elmagyarázom, hogy miért nem számít a szorzó:
Legyen adott a memória egy tetszőleges órajele. Bármely processzorórajel esetén tetszőlegesen választható egy olyan osztó (az alaphalmaz a biosban beállítható értékek halmaza), hogy a memória órajele az adott órajellel megegyező legyen. A tétel pedig úgy szól, hogy ezekben az esetekben a memória elérési ideje és adatátviteli sávszélessége elhanyagolható mértékben térnek csak el egymástól. remélem ez megfelelően egzakt definició lett, talán ezt megérted.
Aktív témák
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest