Hirdetés
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Most megint megnéztem a kódodat, és hát azt kell, hogy mondjam, hogy a "nem szép" kifejezés elég finom volt ennek jellemzésére....

Mi történik, ha változtatsz a címeken, tartalmakon, akkor borul az egész?
Basszus, most értettem meg, mire gondolsz a language switchernél... tehát a lényeg, hogy a title-be kerül bele a tartalom, mind a blokknál, mind pedig a node aljánál lévő nyelvváltoztató linkeknél. Akkor ezt mondd!

Na mindjárt utánanézek, hogy lehet ezt szépen megoldani.
De azért közben gyorsan megkérdezem: miért akarsz ezzel feltétlenül szívni, miért nem jó neked a linkelt modul, amivel patternek segítségével éred el ugyanezt?
Page title megváltoztatására hátha hasznát veszed: [link]. Bár erre is vannak modulok, felesleges vele szopni.
"Valami olyat olvastam a fejlesztőjétől, hogy írják meg rendesen a többiek a moduljukat, ő nem foglalkozik vele. Ilyesmire emlékszem."
De utálom az ilyen fejlesztőket...
biztos rendkívül nehéz lenne írni egy ellenőrző függvényt, hogy minden kulcs a helyén van-e. 
"Le vagyok nyűgözve, a tarhelypark.hu-n van script a drupal 7.14 (!) telepítésére. Fél perc az egész, létrehoz adatbázist, usert."
Jaja, a Tárhelypark CPanelje tényleg faszán működik, ez engem is meglepett, hogy tele van funkciókkal, ami szép és jó, de ugye úgy álltam hozzá, hogy tuti a fele nem működik, és pedig de... ami link ott van, az tényleg működik!
Legalább így kéne hozzáállnia a dolgokhoz minden szolgáltatónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

biztos rendkívül nehéz lenne írni egy ellenőrző függvényt, hogy minden kulcs a helyén van-e. 
Legalább így kéne hozzáállnia a dolgokhoz minden szolgáltatónak.