-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz molnigee #48283 üzenetére
A Lizard prop az egy kaki. Én vettem 3x10 pár csomagot. Egy darabig elleszek vele, főként, hogy raktam el védőt. Szobában jó szolgálatot tesz
Amúgy abból is van olyan rossz, hogy ihaj. Annyira rideg anyagból van, hogy elpattan. Az első széria pillanatok alatt elfogyott. Most más anyagból készült van (puhább) és ez jobbnak bizonyult.
A Lizardot azért nem nagyon komálom, mert elég gyalázatos az FPV képe. Bár még FPV.t még nem volt lehetőségem kipróbálni, mert ahhoz szeretném, hogy valaki még ott legyen.
Wizard X220s -re KingKongot használok és én azzal vagyok elégedett. Abból is van 45pár
De a múltkori reptetéskor olyan extra terheléseket adtam neki, hogy csodálkoztam nem fehéredett ki a tövében.[ Szerkesztve ]
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Ismét késik az Assassin's Creed Shadows
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PH! Darts
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...