- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SShadow
aktív tag
Naa vègre több hetes zsörtölődés neten való böngészgetés stb utàn úgy döntöttem hogy összerakok egy kezdő majd esetlegesen a közeljövőben fpvre us képes cuccot.
Elöször is vettem a gearbesten egy akciós Syma x8-at 74$ért
Tudom tudom ez nem drón ez csak egy jàték nem bír el semmit bla bla bla Gsx kolléga előre küldök neked egy pacsit)
Megy rà egy Walkera G 2d gimbal meg egy Mobius (yi-t akartam de az sajna picit nehezebb))Az akksiról meg kis utànnajàrással megtudtam hogy van egy fajta 3000es ami belemegy csak a csatit kell kicserélni
))
És végül ha màr lúd akkor kap egy szép fehér Tall Landing Geart hogy rajta lévő cucc ne sérüljön
))
Lehet hogy a repcsi (direkt nem drónt írtam nehogy vérig sértsek egy két embert!!!))) egy szar de idővel beruhàzok egy jobbra a cuccok majd arra àt lesznek pakolva ezt meg eladom ràadàsul kezdetnek nem olyan szar ez:
https://youtu.be/P6vYyCceNys
Csak tudjam így reptetni
)))
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Spórolós topik
- Mozilla Thunderbird
- Gyúrósok ide!
- Assetto Corsa EVO
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó. Csatlakozók: 4db HDMI, LAN, 3db USB, ANT-TV, VGA, AV T
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest