Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
válasz
huliganboy #139 üzenetére
Én mindenképp az építés mellett lennék, sok mindent megtanulsz vele és könnyebb átépíteni is. Az már nem biztos, hogy olcsóbb is lesz, de az élmény meg a tudat, hogy Én csináltam talán kárpótol. Én valahogy így tervezem a közeljövőben.
GoPro számos drónon van, főleg azon amit leginkább videózásra használnak (legyen az extrémsport vagy akármi), magához a légi-fényképezéshez szerintem jobban passzol egy könnyű kompakt kamera ami már megfelelő felbontású és minőségű képeket tud készíteni (persze ez is sok mindentől függ ugye - nem biztos, hogy a soksok csillió trillió MP-el elegendő). Ennek lényege a képpárok összeillesztésében van a későbbiekben.
De, ha nem szeretnél építeni számos gyártó van jobbnál jobb masinákkal és a közeljövőben ez csak bővülni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Formula-1
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest