- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
Nem tudja valaki, hogy az első rész (the longest journey) gog-os verziójára rá lehet e valahogy varázsolni a magyarítást?
-
janos666
nagyúr
Ennek örömére, hogy már készül a folytatás, elővettem az első két részt és végigjátszottam őket sorban.
Azért emelem ki, hogy sorban, mert régen (2006 végén vagy 2007 elején...? Hú, de rég volt, ha így leírom...) először a Dreamfall-t találtam meg magamnak a Steam reklámok közt, és játszottam végig úgy, hogy sokáig nem is tudtam, hogy ez már egy korábbi játék második része.
Ami ezzel kapcsolatban érdekes, hogy a Dreamfall sokkal érdekesebb volt akkor, mikor még nem játszottam a TLJ-vel. Úgy még nagyon izgalmas kérdés volt, hogy ki is ez az April, aki eltűnt Stark-ból, megmentette a világot, aztán elunta az életét, és unalmában a lázadók egyik vezéralakja lett. Így sokkal jobban bele tudtam magam élni Zoe szerepébe, aki nem ismeri April történetét. Most, a TLJ ismeretében viszont csak olcsó időkitöltésnek tűnik ez a múltidézés, ahogy Zoe felkutatja April múltját. Így már sokkal jobban hiányolom, hogy a kettő közti időszakról nem tudunk meg kicsit többet.
Azt is el tudom képzelni, hogy a TLJ is ezért tetszhetett sokkal jobban azoknak, akik először azt játszották végig, mert így visszafelé játszva már túl sok spoiler-t ellőtt April-ről a Dreamfall, és a kettévágott világ meséje is itt okozott nekik kellemes perceket, amit én a Dreamfall-ból kaptam meg. Márpedig azt a TLJ adja elő jobban, a Dreamfall-ban ez csak ködös rejtély marad, ha nem ismerjük már előre a mesét a TLJ-ből.
Viszont jó volt újrajátszani, főleg sorban egymás után pár hónap alatt. Volt, amit csak most értettem meg belőle, főleg a Dreamfall-ból, amit a TLJ nélkül esélyem sem volt még, és a TLJ alatt sem raktam össze visszagondolgatva a Dreamfall-ra.
Minden esetre nagyon terebélyes story ez. Remélem lassan elkezdünk már válaszokat is kapni még egyszer ennyi új kérdés és rejtély helyett.
Érdekes a credits utáni kisfilm is, ami nekem eddig kimaradt. Régen azt hittem Westhouse (-t imitáló / benne lakozó lény) ugrik rá a fehér sárkányra a könyvtárban, de ha Chavez/Cortez ismerte a jövőjét és segítette a tibeti útján is, az bár nem zárja ki teljesen, de megingatja ezt a feltevést. Mondjuk végül is April-t is támogatja Cortez, pedig később megmondják April-nek, hogy ő az aki "helyreállítja az egyensúlyt, hogy aztán lerombolhassa", amihez még nem fűzik hozzá, hogy az jó vagy rossz (elvégre nem örökre tervezték ezt a szétválasztósdit, így lehet hogy a helyes időben játszik majd szerepet April a megszüntetésében, mint helyes dologban).
-
Gregorius
őstag
Szóval akkor annak, aki lemaradt volna róla: jön a Dreamfall Chapters!

A bejelentés már novemberben megvolt, röviden Tornquist a kemény maggal megalapította a Red Thread Gamest, megszerezte a jogot a Funcomtól és már reszelik a bányában a jóságot. A jelszó: nincs kompromisszum, szóval klassz lesz. Beetető videó, concept art, in-game shotok és egyéb csemegék a kickstarter oldalán: itt. -
Gregorius
őstag
válasz
Gregorius
üzenetére
Sajnos a minap hivatalos forrásból megerősítést nyert a fentebbi állításom: Ragnar Tørnquist blogján arról írt nemrég, hogy a Dreamfall 2 projekt takaréklángon van. Ő a fő író és dizájner, nélküle nem fog a Funcom semmit sem csinálni, viszont ő egyelőre egyáltalán nem ezzel foglalkozik a cégnél.
Szóval a 2009-es dátum is egyre távolabbinak tűnik. -
Gordiann
őstag
Van vmi sejtés, hogy mikorra várató? (legalább az hogy melyik évben? )
De remélem LESZ. És nem NEM LESZ... -
Gordiann
őstag
Nah végig "élvezkedtem" az 1-et is....hát nemtudom eldönteni melyik a jobb...talán azért az 1 valamivel... de valami iszonyatosan kellemes volt ez is! Teljesen beleszerettem a sorozatba!
Mondjuk kicsit furcsa volt így az előzményeket később látni, de olyan star wars-os feeling volt ez a felcserélés. De nem bántam meg, hogy ilyen sorrendben játszottam.
Olyan még nem volt hogy én egy játékban hajlandó voltam végigolvasni a "könyveket", végighallgatni a párbeszédeket, de most faltam őket, és kíváncsi voltam minden egyes info-ra...
Mindenkinek ajánlom!
Várjuk a 3. részt!!!

-
Gordiann
őstag
(577-4301)
-
Gordiann
őstag
Hát ott az előfizetés résznél az archiv számok.
2005-ös évfolyam 700Ft+pk.
Csak az a kérdés, hogy van-e nekik ebből a példányból.
2005/01,02,03,04,05,06,07,08,09 számokat lehet rendelni.
Kérdés ez melyik. Ugyanis az újságokra meg az van irva, hogy jan,febr.,.....
Lehet, hogy meg lehet feletetni a hónapoknak a számokat, de nem biztos!Írtam nekik mail-t, nem válaszoltak. Holnap telefonon kérdezősködök.
-
chungee
addikt
HELP!!!
Dream fall 2 -
Gordiann
őstag
Jah és Gregorius kollégának sztem rossz napja lehetett, vagy éppen a max graf-ra húzott Crysis elől kelt fel, és utána ment játszani
Már csak azért, mert szerintem nincsen semmi gond pl a grafikával. Én egyenesen nagyon szépnek találtam. Nem kell ide csúcs grafika, hanem csak ízlésesen megrajzolt/kidolgozott részletek. Az, hogy nem eléggé változik a szereplők arca, az sztem nem gáz egy ilyen kitűnő szinkron mellett, amit már csak ha hallgat az ember, megért mindent, mert az viszont iszonyatosan kifejező.Nekem az egyetlen ami nem tetszett, hogy az egész alatt kb 2x volt olyan mászkálós, hozd ide vidd-visszahozd ide rész. Ezt megoldhatták volna egyszerűbben is. De ha azt vesszük, hogy a játékok nagy része tele van ilyenekkel, akkor ez szinte semmi....
-
Gordiann
őstag
Mostani Gamestar-hoz mellékelték, és egy csoda

Hát végig is vittem, nagyon kevés játékot vittem végig életemben ( az előző a HL: Episode 1 volt ami megragadott.)
De ez valami hihetetlen élmény volt.... várom a folytatást, meg beszerzés alatt van az elődje.
Mindenkinek csak azt tudom mondani, hogy kihagyhatatlan játék. Főleg azoknak akik szeretik az "interaktív filmeket".Üdv, Jó játékot!
-
doc
nagyúr
sziasztok!
valaki meg tudja mondani, mi a különbség a Longest Journey első részének 2cd-s és 4cd-s változata között? pontosabban mi hiányzik a 2 cd-sből? -
Boglya
senior tag
Huhú, jön a gyűjtői változat
. Az első részt és egy soundtrack-cd-t is csomagolnak mellé és az 5000 forint körül várható ár is jól hangzik
. -
Zooka
tag
Szerintem ez az epizódikus hülyeséget a játék Steam-es forgalmazása után találhatták ki a készítők. (Half Life 2 Episodes, Sin Episodes
) Mondjuk ha az lesz a játékkal mint a Sin Epsodes-szal (nem volt túl sikeres, állítólag hagyják a francba) akkor ugyanott lesznek, ahonnan indultak...
Azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy folytatódik a történet!
-
bozont
veterán
válasz
Gregorius
üzenetére
Én is most néztem, vááá ki találta ki ezt a marhaságot?!
Nem lesz ez így jó, jobb lenne ha egyben kiadnák az egészet. Bár az is igaz, hogy több mint a semmi, de akkor is. 
Ettől függetlenül nagyon várom a folytatás, remélem vmi izgalmas kis sztori kerekedik és nem szúrják el a dolgot.
-
Gregorius
őstag
Epizódos lesz a folytatás

[link]
[Szerkesztve] -
szonja7
csendes tag
Hi.
Valaki tud segíteni?
Nem tudom elmenteni a játékot!
Előre is kössz. -
Brother Cain
csendes tag
Csá skacok!Tudna valki egy TLJRegfix.exe küldeni a 4.CD-ről?Mer nekem dvd verzó van és nem tudom a fordítását enélkül felrakni.Előre is köszi.
-
Zooka
tag
Tényleg, nem tudja valaki hol lehet a dvd-verziót Mo.-n eredetiben beszerezni? Steam-en kívül. Néztem, de nem nagyon találtam.
-
Zooka
tag
HI!
Most vittem végig a játékot, tényleg az utóbbi idők legnagyobb játékélménye volt! A grafika megepően szép, és nem kell neki atomerőmű
A hangok\zenék meg nagyon jól el letek találva! Az irányítással nem volt könnyű megbarátkoznom, de a végére megszoktam.
SPOILER!
Elég sok számomra érthetetlen\félbeszakadt dolog maradt a játék végére, pl.: April-t leszúrták és a vízbe esett, és meghalt. Vagy nem? Faith az mondta Zoénak, hogy megmentette! Hogyan lehetnek testvérek? Vajon Zoé miért akarta figyelmeztetni az apját, hogy Reza nem önmaga? Mi történt Kiannal? Én minél hamarabb folytatást akarok!
SPOILER VÉGE!
Egyszóval akinek kicsit is bejönnek a kalandjátékok, szerezze be! Igaz, nem árt hozzá némi angoltudás. Nagy élmény lesz!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
bozont
veterán
Végére értem a Dreamfallnak is így gyorsban épp az előbb és hát, hirtelen nem is tudok mit mondani. Mind a két rész nagyon jó volt, bár nekem így a végére a Dreamfall egy kicsit jobban tetszik mint az elődje. Gyönyörűszép grafika, izgalmas sztori (úgy az igazi ha előtte végigjátszuk az első részt), nekem még az irányítás is bejön. Bár nem hibátlan, de csak apró kellemetlenségek, mint pl a harc az tényleg felesleges, vagy lehetett volna kidolgozottabb, de akkor már nagyon elkanyarodtak volna a kalandjárék vonaltól. A lopakodás még okés, bár még hiányoltam hogy a hosszú gyalogutakat lelehet rövidíteni, mint az első részben. Eleinte még jó volt gyönyörködni, a tájakon, a városban, de mikor tizedszerre kellett megtenni azt az utat, néha már uncsi volt. Na meg a szinkronhagok jobbak voltak az elődnél. Bár hasonlítgani sztem nem érdemes a két részt, más a kettő, más a hangulat, de nagyon jó kis kalandjátékok ezek, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Már nagyon várom a folytatást is, legalábbis remélem nem hadják így befejezetlenül a sztorit, nagyon felcsigázott az a néhány képsor. Vajon mi történt Zoeval, Aprillel,Kiannal, a fehér sárkánnyal és milyen szerepe van Briannek az egész dologban, mit látott benne Chavez?
[Szerkesztve] -
bozont
veterán
válasz
Gregorius
üzenetére
Ez a baj, hogy sajnos, megszűnt a drivertámogatás, éppen ezért cserén gondolkozom. Pedig elég jól teljesít, főleg filmeknél. Na de mind1, ez nem ide való téma.
DVD verzióm van, az egyik szgépes magazinhoz adták teljes játéknak. Most vmi ilyesmi játékhoz volt kedvem, aztán csak ezt találtam, eddig tetszik, bár csak a 2. chapter vége felé járok. -
Gregorius
őstag
Igen, azt jelenti, hogy a driverrel van baj. Ilyenjeim annó nekem is voltak a Philips-emmel (PSC705, megszűnt a driver támogatás, úgyhogy egyre fokozódtak a kompatibilitási problémáim), igaz meglehetősen ritkán és nem reprodukálhatóan kékült el. Gondolom valami mixelési hiba. Esetleg meg lehet próbálni, hogy a hardveres gyorsításból visszaveszel (dxdiag->Sound fül), hátha javít a problémán.
Mod: 1.60? Csak nem 2CD/DVD verziód van? Hol szerezted?
[Szerkesztve] -
bozont
veterán
Hali
Lehet kicsit off lesz, de nem akartam külön az első résznek is topicot nyitni, inkább itt kérdezek. Gondoltam a Dreamfall előtt végigjátszom, de elég sűrűn kapok kékhalált területváltáskor, pedig még az 1.60as patchet is felraktam. Mit tehetnék ez ellen? Próbáltam a kompatibilitást is állítgatni, eredménytelenül.
Sajnos már ez a második játék, amivel ilyen problémák vannak(a másik a Silkroad mmorpg) máskor nemnagyon kapok kékképernyőt. Mindig a Qsoftaudio.sys(vagy ilyesmi) fájlt nevezi meg ludasnak, az biztos hogy a hangkártyám driveréhez tartozik. Ez azt jelentené, hogy azzal a driverrel van a gond? Vagy csak poénból nézte ki magának a winfos? Minden egyes kékhalálnál csak arra a qsoft.sys-re panaszkodik. -
gerrog
aktív tag
hello,
nem tudom átállítani a billentyűkiosztást
én vagyok béna vagy tényleg nem lehet?
bocs, hogy felhoztam a topicot, de csak most kezdtem gamolni
-
HaaS
addikt
Nos én is ajánlom mindenkinek... üdítő dolog kidolgozott játékkal múlatni az időt. Nálam az angollal nincs gond, egyszer futottam bele bugba, a végefelé, a kislány beleakadt egy szegletbe, ennyi.
Nagyon ajánlom mindenkinek, aki megunta az eszetlen kattintgatást. (Nálam a W40K - DC kissé megutáltatta velem a max egérnyomkodás/másodperc rekordkísérleteket, fellélegeztem ezt a gammát tolva.)
- A harc valóban szánalmas, de ez nem Mortal Kombat.
- A történet nagyon jó, bár még egyszer át kell gondolnom, mert azért nem egyszerű sztori. (Épp most fejeztem be.)
- A grafika nagyon szép. (Sírok, ha a Gothic3-ra gondolok, tudom, más kategória, de ez épeszű gépen is nagyon szépen játszható.)
- Hangulata szuper. Zenék jól elhelyezettek, poénok frenetikusak. Crow egy marhabird
.
- Játszatóság No.1. Az irányítás közel sem vészes, gyorsan megszokható. Nem gyermekeknek készült játék (amit az elég mocskos beszólások is jeleznek néha), de hatalmas logikai / tökörészős feladványok nincsenek, minden pont annyi, amennyi kell.
Én két nap alatt toltam végig, minden külső segedelem nélkül. Ha valaki gondolkodik, hogy játszon vele, én bátran ajánlom. Megéri.
Van több befejezése esetleg a játéknak? Én nem éreztem igazán a lehetséges utakat...
Egy apró segítség, aki nem kéri, ne olvassa:
Minden ellenfelet simán le lehet gyűrni a hátramozgás+jobbklikk kombinációval, csak be kell lőni a távot, mikor kell egyet egérnyomni. Marad a hátramozgás, gomb.. ennyi. Semmi adrenalin. -
liquidmoon
aktív tag
válasz
Gregorius
üzenetére
Köszönöm a segítséged, sikerült feltennem. Most már csak 1 iciri-piciri gondom van(egyenlőre), hogy nem tok vele jáccani, mert állandóan kifagy. Vagy az intró végén, vagy amikor kezdeném irányítani a faszit. Szal kb ugyan akkor. Tökmind1 neki, hogy tuningolom a gépet, vagy sem. Szerintem vmi driver hiba lehet... (A64, 1Gb ram, 9800Pro Omega 3.8.273 driver) Vmi ötlet?
-
Gregorius
őstag
válasz
Gregorius
üzenetére
Ez alatt a kulcs alatt:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
kell átírni a
ProgramFilesDir
értéken a meghajtót arra, amire akarod, és úgy felinstallni, majd sürgősen visszaírni. Nagyon fontos, hogy lehetőleg közben ne csinálj semmi mást és végképp ne fagyaszd ki a rendszert, mert akkor csak csúnya trükkökkel lehet visszahozni az életbe a windows-t. -
Gregorius
őstag
válasz
Gregorius
üzenetére
Jajj, nem kapcsoltam. A probléma az, hogy a Program Files könyvtárnak megfelelő helyen nézi, hogy mennyi hely van. Itt kell 7G helynek lennie. De ki lehet cselezni, ha ráveszed a telepítőt, hogy átmenetileg azt higgye, hogy a prgfiles más helyen van. Registry-t kell valahogy buherálni hozzá.
-
Gregorius
őstag
válasz
liquidmoon
üzenetére
Nálam 6,2G a teljes csomag, rendszervinyóra gyakorlatilag semmit nem rak.
-
liquidmoon
aktív tag
Hi! Nem tudja vki véletlenül, hogy mennyi hely kell a rendszervinyón, hogy fel tudjam egyáltalán telepíteni??? 4.5Gb van, de wazze nem is oda akarom telepíteni

-
Integra
titán
hi
volt anno a the longest yourney
ez a dreamfall game, ennek a régi klasszikusnak a folytatása? -
Gregorius
őstag
válasz
Gregorius
üzenetére
Végére értem és sajnos a sztori oldalon is folytatódik a negatívkodásom.
Mire komolyabban fekavarták a dolgokat, és kezdtem ujjongani a mocsár környékén (az is a jobban megcsinált helyszínek közé tartozik), hogy milyen jó kis szaftos végkifejlet van itt kinézőben, az egészt szépen ellapították sima mozinézésbe, aztán meg bújtatottan az ember arcába tolják, hogy ''folyt köv''. Hát mit mondjak, ez a kedves endjúzer teljesen hülyének nézése.
''Gyönyörű'' indokot találtak rá, hogy kétszer adják el ugyanazt. 
-
Gregorius
őstag
Gyors egymásutánban tolom végig a The Longest Journey-t és a Dreamfall-t.
Előbbiről szinte csak jót tudok mondani, fantasztikus, szenzációs, nagyon tetszett. (Azt kivéve, hogy a w2003-amon nem volt hajlandó elindulni még compatibility módban sem, de XP-s virtuális gépben nem szaggatott - pedig csak szoftos 3D-t tudtam használni - , úgyhogy végülis ez sem olyan nagy probléma)
A Dreamfall-nál rögtön a telepítéskor jön a gond: aszongya nincs elég hely. Még mielőtt egyáltalán megkérdezné, hogy hova akarom telepíteni! Hát bazze' ezek nem szoktak tesztelni? Workaround: registry-hekkeléssel a Program Files könyvtár ideiglenes áthelyezése, majd a telepítés végén a megfelelő telepítőinformációk visszatologatása a megfelelő helyre
Aztán elkezdődik a ''műsor'', de már az első tíz percben az jött le rajtam, hogy mi ez a ****?!
Az irányítás egyszerűen FOS! Még egy KotOR-hoz képest is, pedig az sem volt valami nagyszerű (és szintén XBOX-ra készült). A grafika nem valami hűdenagy, vagy inkább egyenesen gyenge, bár ez egy kalandjátéknál annyira nem szokott érdekelni. De azért egy-két karakter arcberendezésén lehetett volna még egy kicsit dolgozni.
Apropó, karakterek. Mostanság luxus egy játékhoz tisztességes animátorokat megfizetni? Gesztusok csak alig-alig tűnnek fel, a karakterek csak merev pofával bámulnak (najó, néha pislognak is), és gagyi szájmozgás kíséri a szöveget, az se pontosan. (Ismét v.ö. KotOR, pedig ott se nagy szám.) Rendesebb animációt csak nyomokban lehet felfedezni egy-egy karakternél.
A voiceover az első rész után nagyon vegyes képet mutat, vannak remek hangok (Varjú meg a kínai például szenzációs), meg vannak nagyon rosszak. Sajnálatos módon kedvenc főhősnőnk szinkronja meglehetősen gyengére sikerült.
Pályatervezés. A konszeptek nagyon jók, a kivitelezéssel annál több problémám van. Előszöris az area-határoknál mi ez, hogy egyszerűen felfestjük egy sík falra, hogy az alagút másik végén mi van? Ez már négy éve is égő volt. Másodszoris az elrendezéssel baj van. A földalatti labirintusban például megőrültem attól, hogy halkan, de gyorsan kellett körbe mászkálni, de olyan szűk a hely és annyi a tereptárgy, hogy kétsarkonként elakad a karakter valamiben (a rossz irányítás itt sem segített sokat), és természetesen ez pont elég ahhoz, hogy megtaláljon az, aki elől meg akarok lógni. A másik, hogy pl. egy bizonyos börtönhöz kötődő mission-nál csak azért kell egy areából átmenni egy másikba (ami egyébként az előzőből is teljesen felépítettnek látszik), hogy két szót beszéljek, aztán jön az újabb area váltás. Talán Venice volt az egyetlen ''hosszabb'' area, ami fenntartások nélkül tetszett, Dark City-vel szoros másodikként, bár ott a köd a fák fölött és alatt kicsit muris hatást keltett.
Akció. Könyörgöm. Újabban ez a divat, hogy ha nem tudunk valamit elég jól megcsinálni, akkor rakunk bele egy mortal kombat minigame-et? Fantáziátlan. Az esetek többségében (amikor nem tudod elkerülni) ráadásul céltalan is: vagy levered az ellent, vagy meghalsz és újra megpróbálhatod leverni. Kombatból menekülni természetesen lehetetlen, még ha öt méterre van a biztonsági zóna, akkor is. Mellesleg nálam a Fahrenheit is ezen bukott meg (bár ott azok a színes izék pár nagyságrenddel idegesítőbbek voltak).
Sztori. Nos még csak Ch9-ch10 környékén tartok, úgyhogy a main sztoriról egyelőre semmit, eddig tetszik, hogy jót is mondjak. A részletekkel viszont van bajom: hemzseg a pókemberes, mátrixos, körös meg egyéb hálivúdi kliséktől, minden lényegesebb változtatás nélkül vesz át teljes mondatokat, snitteket, stb. Úgyhogy egy idő után az ember valahogy elkezdi hiányolni, hogy a főhős nem tesz egy cinikus szélmegjegyzést, hogy ezt meg azt éppen most nézte meg a moziban. Az a bizonyos smárjelenet Japánban meg például erőltetett és kiugró volt (meg az anim mélypontja). Remélem a vége nagyot szól majd, az April-féle vonal elég bizalomgerjesztőnek néz ki
Összefoglalva valahol olyan VTM-B-szerű vagy inkább Monkey Island 4-szerű keserű szájízem van (emlékszünk? Monkeeeey Combat!). Nagy potenciálja van a Dreamfall-nak, de valahogy nem érzem úgy, hogy sikerült belőle kihozni és felnőni az előd mellé.
Nojó, mára kinegatívkodtam magam, megyek vissza játsz... izé dolgozni
[Szerkesztve] -
Boglya
senior tag
-
Azért csak körvonalakban annyit árulj már el, hogy nem ilyen mászkálós semmittevős beszélgetős lesz a játék mint az elején, mert az igazság az hogy ezek miatt igencsak untam főleg hogy az angol tudásom nem tökéletes és nem minden volt világos számomra a szövegekből sem, de mindenképp felgyúrom ma

-
Ahogy elnézem sokan pozitív véleménnyel vannak erről a gaméról, egyszer már nekilendültem akkor nem igazán teccett, de csak azért is ha hazaértem felrakom és újból nekilátok.

-
robisz
senior tag
Végignyomtam!!!
Emberek, aki jót akar magának szerezze be ezt a cuccot...
ez az év egyik legjobb játéka!!!
-
robisz
senior tag
Istencsászár ez a játék....!!! Nincs valakinek egy eladó első része???

-
Boglya
senior tag
-
sghc_toma
senior tag
ugye megmondtam.
a longest journey meg volt vmikor a game* melléklete, tuti lehet még rendelni - ha esetleg eredeti kell, és nem találnál sehol. ja, és ha esetleg a lj első ránézésre nem jön be a kissé kis felbontás, meg szögletes grafika miat, NE TEDD LE!! naggyon megéri végigjátszani.
ja, meg ha már longest journey: isszonyatosan jól emelték át az ottani 2D-s helyszíneket ebbe a 3D-s világba. még April is hasonlít magára picit
-
Boglya
senior tag
Ennyi volt, ki is fújt. Kicsit le vagyok betegedve, úgyhogy mióta benyomtam a fenti hozzászólást, egyfolytában Dreamfalloztam. Ahhoz képest, hogy Longest Journey a címe, kevesebb mint 2 napig tartott
.
Egyébként a sztori tényleg nagyon király, a befejezés brutálisan letaglóz és a földbe döngöl
.
Szerk.: asszem megszerzem az első részt
[Szerkesztve] -
sghc_toma
senior tag
Boglya:
hát sztem barátkozz meg a kezeléssel, nekem ez a játék életem egyik legnagyobb kalandjáték-élménye volt. isten. bugos a telepítő, néha iszonyatosan belassul, sokat tölt, de ez mind qrvára nem zavart, mert ennek a game-nek van HANGULATA!! nem is írok róla többet, mert csak előjön a hiányérzetem. tök szar volt, mikor végeztem vele..
Kepi:
a telepítő is gázol, ha nincs elég hely a rendszerlemezen(!!). sztem ez is vmi ilyesmi bug lehet. hová telepítetted a játékot? ha nem a rendszerpartícióra, akkor nézd meg, hogy ott is van-e helyed.. bár egy mentéshez nem kell túl sok hely. reinstall nem segít?
Ja, és a címből hiányzik egy 2-es...
[Szerkesztve] -
Boglya
senior tag
válasz
Kepi p4 630
üzenetére
Én nagy bizakodással raktam fel a gépre, de sajnos az irányítással nem tudtam megbarátkozni, így 5 perc után a lomtárban végezte. Lehet h majd újból nekiesek, ha nagyon unom magam
. -
Kepi p4 630
tag
A hatalmas éreklődésre való tekintettel akkor kezdek egy kérdéssel! Nekem az lenne a problémám a játékkal hogy nem tudok menteni, mert azt írja ki, hogy nincs elég hely a merevlemezen! Holott 8 giga szabad helyem van!
Nem tudja vki mi lehet a probléma? -
Kepi p4 630
tag
Sziasztok! Nem találtam Dreamfall topicot! Bátorkodtam nyitni egyett!
Kinek mi a véleménye a játékról? 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Vanda GAMER-Pc, ASUS B560m, i5-11400F, 16GB DDR4, 1TB PCIe M.2 SSD, RTX 5050 8GB, 550W 90+, WiFi
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Biztos

.
) Mondjuk ha az lesz a játékkal mint a Sin Epsodes-szal (nem volt túl sikeres, állítólag hagyják a francba) akkor ugyanott lesznek, ahonnan indultak...
Nem lesz ez így jó, jobb lenne ha egyben kiadnák az egészet. Bár az is igaz, hogy több mint a semmi, de akkor is.

.