- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajmon
csendes tag
Még nem küldtem be a kütyüt, mert... najó: be kell csomagolni, és elbaktatni vele a postára. Plusz még mindig lehet tölteni, csak nem szabad mozgatni. De a szerviz adatai azok, ami Castell a 164. hsz-ben megadott.
E-mail-ben már megkerestem őket, és szinte azonnal válaszoltak. Ha majd beküldöm, biztosan direktben oda fogom küldeni, nem a forgalmazón keresztül (edigital-nál vettem)Konkrétan ezt válaszolták:
Tisztelt Ügyfelünk!
A készüléket be kellene vizsgálnunk. Leadhatja a vásárlás helyén és díjmentesen elküldik hozzánk. Beküldheti továbbá postán, vagy személyesen hétköznap 9-10 óra között a 8200 Veszprém Almádi u. 3 címre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest