- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Castell
aktív tag
Próbáld meg, hogy letörlöd a Kingo root apk-t a tabletről, nekem is automatice települtek a programok, amíg le nem töröltem ezt a szart, azóta nem csinálja.
Szerintem jó kis tablet, igazi kínai matricázott oem f*s

kop-kop, lekopogom nálunk egész jól megy, sőt nagyon jól, a gyerek nyüstöli rendesen és semmi baja...
Viheted az Euronicsba, bár úgy jóval hosszabb a gariztatás, én az edigitalban vettem elvileg a gari levélen rajta van a disztribútor és egyben a szerviz is, aki nem más mint a Hungaro Flotta:
Hungaro Flotta Kft.
H-8200 Veszprém, Almádi u.3.
H-1026 Budapest, Pasaréti út 83.Tel.: +36-88-786-591
Fax.: +36-88-789-839
info@hungaroflotta.huSzerviz elérhetősége:
szerviz@hungaroflotta.huEgyébként egy hasonló tulajdonságokkal rendelkező márkás tablet 3x-4x annyiba is kerülhet, de igazad van, legközelebb én is inkább egy márkásabb modellt választunk vagy egy fokkal jobbat...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest