Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
CloZee
aktív tag
Csodás, utolsó 5-6 percben meghalt a dota 2, újra kellett indítanom a játékot (notebookról vagyok nem fél perc amire elindul), erre amire betölt vége lett a meccsnek (amit nyertünk), de bevágott low-ba ismét, mert szerinte én leaveltem.. Hát ez baromi élvezetes lesz ismét, mondhatom.. Igazán figyelembe vehetné a játék, ha valaki kifagy vagy ha kilép a meccsről..
-
CloZee
aktív tag
válasz
Lacccca87
üzenetére
Biztosan ezért írták már le az ókori egyiptomiak is azt, hogy egyre butul a saját társadalmuk. Azóta mégiscsak eltelt 3-4 ezer év és sose látott tudás birtokában vagyunk.... Vagy lehet ők olyan okosak voltak, hogy heccből építettek piramisokat, hogy szopassák a jelenlegi buta utókort.
Ha minimális igazságtartalma is lenne a hozzászólásodnak, akkor nekünk jelenleg egy zöldség szintjén kellene lennünk, vagy az alatt.Nem tudom van-e itt olyan elmebeteg rajtam kívül aki hajlandó szórakozni lo-val, de az nem vett észre egy olyan bugot, hogyha az ultival roshan mellé teleportálok is viszek magammal egy fél hp alatt lévő embert, akkor kivág a fenébe a pályán kivülre? 5-ből 1x biztosan

-
CloZee
aktív tag
válasz
Lacccca87
üzenetére
Ott a probléma, hogy ami itt tiltott jelkép az máshol nem az. A horogkereszt az USA-ban nem tiltott jelkép (igen a horogkereszt, nem a szvasztika) és ezen kívül a világ országainak nagy többségében sem (Európán kívül kb sehol sem az). Honnan tudod, hogy nem onnan játszott?
Amúgy sem egy jelkép miatt lesz valaki elmebeteg, a jelkép csak egy jelkép nem kell semmit sem belelátni. Sosem értettem 1-1 jelkép tiltását.. A kereszténység legfőbb jelképe is egy olyan eszköz ami milliókat ölt meg.. Semmivel sem rosszabb / jobb jelkép mint bármely más ami mögé egyesülve embereket öltek.
Amúgy semmivel sem retardáltabb a jelenlegi generáció mint a tiéd, vagy az előtted lévő, vagy az az előtt lévő. Gondolj csak a hippikre vagy akárkikre az elmúlt sok ezer évből. Folyamatosan azt hitte az éppen regnáló korosztály, hogy az utána következő segg hülye, aztán mégse.
-
CloZee
aktív tag
Elég retardált még mindig a team balance... Negyedszerre rak össze olyanokkal akik 0-10 és hasonló statokat csinálnak, míg a másik team 19-0 és társai.. Tényleg mi alapján csinálja a scramblet?
-
CloZee
aktív tag
válasz
szilva01
üzenetére
Eddig egyszer sem rajtam múlt. Sikeresen mindig összerakott olyan vadbarmokkal, akiknek abból állt a dota, hogy előrefutottak toronyig és meghaltak. Volt, hogy az enemy 7 es volt, mi meg 2-3... Mindez top-on.
Ami érdekesség, hogy ilyen vadbarmok csak az oroszok és a románok közül került ki eddig.
-
CloZee
aktív tag
Nevetséges.. lekerültem büntetőbe és már a 5. meccsről vagyok kénytelen kilépni, mert vagy valami fasz orosz végig üvöltözik a mikrofonba, vagy feedelnek, vagy afk 3 ember vagy kilép az elején 2. 8 óta egy mecset sem tudtam lejátszani low-priorityban, és ötöt kellene.. úristen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest