- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
Hát jó lenne.
Néha csak 10-20 pont hiányzik szintlépésekhez olyankor letolok gyorsba egy Bot meccset inkább mint hogy potenciálisan leszenvedjek egy normal game-t.Játszottam mostanság pár AD-t és hát elég érdekesen pickelnek az emberek. Van hogy néha én is mellényúlok és nem a hősnek való skillt választok (pl Visage nak Drow ulti semmti nem ér mivel intes), de amikor még alapvető dolgora se tudnak gondolni akkor az már fáj.
Legutóbb PA hozta a a sokszorozódását meg a lándzsát +openwounds +nyx ulti... értelme nicns sok mert az ultin meg a lándzsán kivül 0 dmg. Vagy intes hősnek Slark agi szívásos passzívját.
Viszont láttam elég jó kombókat is, pl amikor Linából egy kisebb hadsereg lett. Agha-s mepó ulti + naga mirror image + mepó passzív, bárkit szétütött. Vagy meponak saját ulti + WR nyíl +Qop sikítás (nem ulti) + Bane altatás. Még ez így nem is tűnik gondnak, a probléma ott kezdődik hogy minden egyes mepón külön vannak a skillek szóval az nem vicces amikor bealtat és kapsz 4 nyilat vagy 4 sikítást.Kíváncsi vagyok hogy miként működik most a reportolos viszgálata, vagy automatice az egész. Irkálták hogy reportolnak mert nem voltam hajlandó folytatni a játékot (tegyük hozzá hogy lefutott meccs), mert szerettem volna ha minnél hamarabb betolják. Akik velem voltak meg erősködtek hogy nem ez még nem... jókor jut eszükbe nekik is játszani bezzeg a játék elején amikor mentem gankolni akkor meg mintha ott se lennének, elfarmolgatnak mellettem miközbe nyomom a stun-t feldobást meg silence stb.. aztán később is ugyanez, pusholni kellene meg egybe menni mert ugy volt még esély erre 2 mindig elfarmolgat magának máshol, vagy ha menekült valaki eszükbe se jutott hogy elinduljanak felé segíteni (velem is megesett kezdő indulási helyemtől a csapatársaimg levő ut 3/4 meg tudtam tenni kb ugy hoyg fél hp-n voltam aztán elkaptak, 2 társam farmolgatott nyugodtan, amikor írtam hogy wtf a válasz az volt hogy messze votlak tőlem nem értek volna oda.
Szóval kíváncsi leszek hogy objektíven nézik meg a dolgokat vagy ugy vannak vele hogy 2 en reportolták vagy 3 an az 5 ből akkro tuti igazuk van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Háztartási gépek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- AMD 7500F Tray 2028 novemberig garanciával
- DJI NEO drón 3 akkumulátorral +tok +ND szűrők
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs