- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Én egy más dolgot vettem észre, ami egyáltalán nem orosz player függő. Mégpedig a DR pickelő eszetlen emberek. Rengetegszer találkozom olyan emberrel aki DR-el képtelen megérteni, hogy az egyik legnagyobb fegyvere a silence. Főleg teamfight-ba. Lődözgetik a rohadt frostarrow-ot orrba szájba, de egyik sem képes megérteni, hogy egy rohadt silence-el többet segít a csapaton. És ebből a legjobb fajta az aki nem is tesz rá pontot csak az utolsó szinteken. Néha a hajamat tépném. Tegnap volt egy srác, aki végül miután háromszor kértem szépen, hogy használja akkor már észbekapott. De ritka az ilyen, legtöbb nem érti meg. Jó meccs is lett, 58perces kő kemény küzdelem. Minden percét (kivéve amit nem
) élveztem, Nyx-el voltam még tanulom. És mivel senki nem volt hajlandó supportolni kénytelen voltam én megtenni helyettük. Én nem vagyok egy tapasztalt player de egy kicsit mérges voltam emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) élveztem, Nyx-el voltam még tanulom. És mivel senki nem volt hajlandó supportolni kénytelen voltam én megtenni helyettük. Én nem vagyok egy tapasztalt player de egy kicsit mérges voltam emiatt.