Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DOTA 2 (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#21298) Dyingsoul válasza rwin5 (#21242) üzenetére


Dyingsoul
veterán

Egyébként a steames friendlist játékidőket nézve sokan így vannak ezzel, eléggé megcsappantak a játékosok akikkel régen sok időt beleöltünk és jókat is játszottunk.

Vicces, hogy ezt írod, én pont emiatt játszom turbót. 2 meccs lemegy, míg normál módban menne le 1. Több meccs lemegy akkor is ha kevés időm van már játszani. Ráadásul kevesebbszer tolnak le azért, ha elrontok valamit és nem igényel tűpontos játékot a nyereség, közben tudok filmet is nézni. :)
Ha turbo-ban eltolok valamit, akkor sincs nagy baj mert egy kis odafigyeléssel sokkal hamarabb visszahozod a hátrányod. 1-1 halálnak sincs akkora súlya, mint a normál módban. Könnyebb korrigálni és taktikát váltani.
Ugyanakkor ha nagyon odafigyelsz akkor lehet igazán akciódús játékokat is játszani. Van,h ogy olyan eszméletlen randomokat kifogok, hogy skill combokat is remekül végrehajtjuk, bármiféle voice chat nélkül.
Persze sok a szar meccs is, amikor retardáltak a csapattársak de hát én full randomokkal szoktam játszani, party nélkül és úgy azért bele lehet rohanni ilyenekbe.
Én is anno a wcIII-as custom game-mel kezdtem. :DDD Aztán toltam Lol-t is anno mikor megjelent és HotS-t is. Lehet ezért tetszik jobban a gyorsabb, akciódúsabb játékmód.

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DOTA 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.