Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DOTA 2 (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#18151) Joezyka válasza ZoPád (#18148) üzenetére


Joezyka
senior tag

köszi. átnyálazom.

Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!

(#18152) PitbullStyle


PitbullStyle
tag

NesTea twitch csatornáján lehet követni a Docler meccseit a nyílt kvalifikációban. Az első mérkőzésük sima volt valami 2k-s orosz csapat ellen. Remélhetőleg eljutnak egy ideig.

With bones and spells I come!

(#18153) PitbullStyle válasza PitbullStyle (#18152) üzenetére


PitbullStyle
tag

Spoiler

Két meccset nyertek, utána az első épkézláb ellenfél 19 perc alatt egyoldalúan hozta. Az első meccsük valami 2k orosz stack ellen volt, szóval abba se vagyok biztos, hogy az számít :D
"Látszik a fejlődés."

With bones and spells I come!

(#18154) .LnB válasza PitbullStyle (#18138) üzenetére


.LnB
titán

Most átgondoltam ezt a kérdést, hogy "miért nem megyek LAN-ra?" (mint néző) Azt, hogy játékosként miért nem, az itt mindenki számára egyértelmű :D

Szóval ami az eszembe jutott:

-idősnek érzem magam már hozzá. Lassan 30 leszek, család, miegymás. És szerintem sok dota játékos itt közölünk 25 felett van. Mikor fiatal voltam én is felmentem CS Lanokra Budapestre (A másik az utazás de az nagyon egyéni probléma), de már nem.

-Kiért menjek fel? Kik azok akiket érdemes megnézni? Megmondom őszintén, alig ismerek magyar jó játékosok közül bárkit is. Myrm megvan, de őket nem tartom annyira, hogy élőbe kelljen látnom őket. Tüncéről, Hello Kitty-ről hallottam sokat, de ennyi. Komolyan mondom és ezen röhögni fogtok, de számomra wikings2 az akire felnézek mert játszottam vele és az volt az a pillanat, hogy "ú bazdmeg ő egy kicsit más szint". De azt se tudom, hogy wikings2 hol helyezkedik el a magyar dota közösség képzeletbeli ranglétráján.

-Nincs hova menni. Hozzám egy árva magyar stream híre sem jut el már. Pedig kezdetben nagyon támogattam tZeus-t, de csak pár hete láttam, hogy még mindig kommentál meccseket. Meg is lepődtem, mert azt hittem feladta.

És, hogy miért mennék le?

+Veletek találkozni. Ennyi.

Egyébként nagyon elmennék egy Major-re. Az a hangulat, azok a játékosok míg ennyi idős fejjel is érdekelnének. Az egy profi rendezvény akár csak egy jégkorong meccs. Amire áldoznék időt és pénzt.

A CS közösség azért volt mindig is jobb, vagyis fejlettebb, mert ott voltak magyar "sikerek". Voltak nevek akikkel azonosítani lehetett a magyar CS-t. Korlátozottan, de jelen voltunk a nemzetközi közösségben. Én nagy szurkolója voltam az ancients csapatnak. Személyesen is ismertem őket, és napi beszélőviszonyban is voltunk. Ott volt Kodiak aki maga jelentette a magyar cs-t (persze kicsit túl volt/van spirázva az ő személye). Ő közvetlenül is felügyelte az egészet, és volt még pár hasonló ember. Egyébként volt vele egy írás váltásunk pont arról a témáról, hogy akkor/anno miért nem segítette jobban a kisebb csapatokat a "pro CS scene" és miért volt ennyire zárt. Pont az a téma játszódott le akkor a magyar CS közösségében mint most a dotában. Vagyis amiről korábban itt szó volt. Csak ott nem volt ennyire súlyos a helyzet.

Van még gondolat a fejemben de a kicsi jött, hogy meséljek neki. Majd ha eszembe jut még leírom. :D

szerk.: Még annyit, hogy vannak nekem gondolataim meg ötleteim. De sajnos én hobbi játékos vagyok. Közel sem tudok annyit a játékról, és nem játszom olyan jól mint ti. Ezért én inkább a más játékokból hozott tapasztalataim után tudok véleményt alkotni. Ami nem túl mérvadó a Dota magyar közösségére kivetítve sajnos. Ezért nem szeretek én "okoskodni"

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#18155) wikings2 válasza .LnB (#18154) üzenetére


wikings2
őstag

oh you :B az 5.6k mmr emmel a scrub létra talán második fokára ha felálhatok ;]

Egyébként most hogy én is törtem a fejem és ötleteltem, ha feltételezzük hogy csinálunk egy nagyobb lan rendezvényt ami tényleg csak dota tematikájú akkor ha csak az elfogult dota rajongókra fókuszálunk akik szabadidejükben szívesen játszanak, azokat mi motiválna arra, hogy megjelenjenek, csak és kizárólag a dota miatt.
Magamból kiindulva a Playit és egyéb hasonló nagyobb eseményekre is leginkább a vásárlási lehetőség miatt mentem ki, meg max 1-2 program miatt. Ha feltesszük hogy egy dota-cosplayes versennyel egybekötve valamiféle secret shop féle standal rendelkező(esetleg a valve európai shopját megkeresni ezügyben) lan-helyszínt sikerül megalkotni, akkor már rögtön színes tud lenni annyira a program, hogy az ember már csak a dota téma végett kilátogasson, aztán ha az esemény egésze valamiféle színvonalat tud képviselni akkor ez már rögtön egy járható út lehet afelé hogy ne elöször és utoljára jelenjenek meg az emberek.

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#18156) PitbullStyle válasza wikings2 (#18155) üzenetére


PitbullStyle
tag

Én is hasonlóra gondoltam, a secret shopra (a cosplayes meg egyéb dolog már nem annyira), csak ugye ez az, hogy még európai terjesztője se nagyon van a valve cuccoknak, nem hogy még magyar, vagy olyan, aki eljönne Magyarországra ezért a maroknyi nézőért, mikor egy német lanon meg több órás sor állna előtte.

De azért szét fogok nézni ezzel kapcsolatban, hogy egy kicsit jobban tudjam, miről beszélek. Talán valamivel beljebb kerülünk.

With bones and spells I come!

(#18157) ZoPád válasza PitbullStyle (#18156) üzenetére


ZoPád
tag

európai terjesztője se nagyon van a valve cuccoknak

ez sajnos így van..

egyetlen hivatalos EU disztribútor van (román)

tűrhető árréssel dolgoznak, lényegesen olcsóbb mint tengerentúlról postáztatni.

Because this is the "Oh no, you didn't say that!" generation, where a shocking comment has more weight than the truth..

(#18158) PitbullStyle válasza ZoPád (#18157) üzenetére


PitbullStyle
tag

Egyébként nem is kell kötelezően hivatalos terjesztőnek lennie a boltnak, elég az is, hogy ha megvásárolja a jogot, hogy értékesíthessen dota2 jellegű tárgyakat.
Dota2 pólók, kulcstartók, poharak, matricák, kitűzők - ezeket simán meg tudod csináltatni egy csomó helyen itthon nálunk, csak ugye te nem árulhatod őket, ezért kell megvenni a jogokat hozzá. Ha lenne itthon egy bolt, amit meg lehetne győzni arról, hogy ez nekik jó, akkor már nyert ügyünk lenne.

Ráadásul ebben az esetben szerintem tudnának is a valve shopból beszerezni dolgokat, amiket ők továbbadhatnának. Mert jelenleg ez a szitu, még csak nem is postáznak az országunkba.

Amúgy nem ez az egyetlen európai terjesztő, van egy német is, a game legends.
Ők pont ilyenek egyébként: foglalkoznak ötven x féle játékkal, és ezek közül csak az egyik a dota2. Nekünk ennyi is elég lenne.

Tengerentúlon a J!NX is ilyen, nekik is csak a jogok vannak meg, és tele vannak saját pólókkal. Még power treads zoknijuk is van :D

Amúgy bocs a topic-lakóktól, hogy most ilyen dolgokról van szó. Nem akarom én itt a fórumra rásózni az egész magyar dota esport terhét, csak ez még mindig a legjobb hely amit én ismerek az ilyenekről beszélni :)

With bones and spells I come!

(#18159) Pocok256 válasza PitbullStyle (#18158) üzenetére


Pocok256
veterán

Lazán elfér és fontos téma is szóval nyugodtan addig amíg nincs jobb hely ennél :P

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#18160) PitbullStyle


PitbullStyle
tag

Köszi! :)

Amúgy az előző hsz-em hülyeség, elkezdtem jobban utánajárni, és ez nagyon nem így működik. A hivatalos terjesztők sem adhatnak el semmi olyat, ami nem a Valve-től származik, vagy nem járult hozzá a Valve, hogy forgalomban legyen. Tehát nem elég megvenni a jogot, azzal csak annyit érsz el, hogy az övéket forgalmazhasd.

Nem vagyunk túlzottan beljebb, de hátha valakinek azért eszébe jut valami hasznos ezek alapján...

With bones and spells I come!

(#18161) Lacccca87 válasza PitbullStyle (#18160) üzenetére


Lacccca87
addikt

Kapcsolat megvan, nem elképzelhetetlen egy Secret Shop idehozatala, de tény hogy ahhoz nagyon meg kellene villannia először a közösségnek.

Az a baj hogy most pont abban a fázisban van a DOTA szervezői szempontból hogy várjuk a közösség megmozdulását. Tény és való hogy ez ilyen egymásba fonódó dolog és értjük azt is hogy a közösség szeretne valamit kapni, de ha jobban belegondolunk ezt a lehetőséget már megkapták, nem éltek vele.

Tudom hogy picit off, de továbbra is a CSGO -s részét tudom felhozni példának mivel abba volt aktív részvételem hogy szépen kibontakozzon.
Ott mi adtuk meg az első lökést amikor először indítottunk CSGO LAN-t, persze akkor még gyenge volt a mezőny kevés csapattal. Vittük egy ideig aztán jött az ötlet hogy miért ne lehetne a 3 közösséget egybeolvasztani ( 1.6, Source, CSGO), amit speciel a közösség kért tőlünk. Megléptük cska CSGO LAN-al és lás csodát itt tartunk most. ugye nekik is az volt a gondjuk hogy kevés a rendezvény kevés a nyeremény, mi annyit kértünk akkor is hogy mutassák meg mennyien vannak hogy tudjuk mire és milyen távon építkezhetünk.

[ Szerkesztve ]

(#18162) Teki1986


Teki1986
tag

Szerintem az is a LAN versenyek ellen szól, hogy 1 meccs akár 1 óráig is eltarthat és ebből 3-at nem fog végignézni egy néző pusztán kiváncsiságból. Otthon a stream mellett csinálhatsz egy csomó mindent, de LAN-on?
(Speciel én emiatt nem is játszok rendes meccseket csak custom game-ket, viszont annál többet nézem és fogadok rájuk :) )
Én amikor olvasom a magyar chatet valamint nézek magyar DOTA streameket (az biztos hogy iszonyat kevés nézőjük van), akkor továbbra is a "kani mentalitás" nyomait látom és át is veszik az emberek ezt, ami annyiban rossz, hogy elijeszthet embereket valamint egyáltalán nem építő jellegű hozzáállás. Soha nem arról van szó, hogy hogyan lehet jobb a másik, hanem csak azért szólják le mert kérdezz valamit vagy félrenyom, rosszul csinál valamit stb.

A meccs közvetítéseknél se hallottam ilyeneket, hogy x item választás rossz volt ezért meg ezért és inkább y-t kellett volna megvenni. Nincs például olyan hely ahol kérdezhetnek az új játékosok vagy legalábbis nem biztos, hogy megtalálják ezt a fórumot.

Szerintem ez a beszélgetés bőven el fér itt a fórumban, ahogy a kérdések és az új hírek is.
Secret Shop pedig csak akkor érné meg ha lenne közösség és normális csapatok és azzal be lehetne vonzani extra "passzív" nézőket is. A mostani helyzetre egy Secret Shop szerintem nem lenne jelentős.

Off: Létezik amúgy magyar patch analízis?

[ Szerkesztve ]

i5 2500k,Asrock Extreme 4,Ati HD6950

(#18163) Pocok256 válasza Teki1986 (#18162) üzenetére


Pocok256
veterán

Nem de nemsokára lesz remélhetőleg minden amit írsz ;)

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#18164) PitbullStyle válasza Teki1986 (#18162) üzenetére


PitbullStyle
tag

TZeus csinált videót a patch-hez.

With bones and spells I come!

(#18165) la_cc válasza ZoPád (#18157) üzenetére


la_cc
addikt

Pont Mordor-ban? Hova tette az eszét a volvo... :DDD :DDD

Viszont külön öröm, hogy dottás koton. Ami persze kitüző, de akkor is... :DDD

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#18166) xuldar


xuldar
őstag

Nézte valaki a mai Docler selejtező meccset? Mi lett a vége? Gyanúsan hamar eltűnt az oldalukról, ekkora égés volt, vagy elmaradt a meccs?

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#18167) PitbullStyle válasza xuldar (#18166) üzenetére


PitbullStyle
tag

Defwin a másik csapatnak, Hariboh iskolába volt.

With bones and spells I come!

(#18168) xuldar válasza PitbullStyle (#18167) üzenetére


xuldar
őstag

És tegnap este még nem tudták, hogy Hariboh ma suliban lesz? Dota topikban nem illik LOLozni, úgyhogy marad ez: :C

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#18169) .LnB válasza xuldar (#18168) üzenetére


.LnB
titán

"asd"-ozni szabad, úgy is kihalófélben van eme remek kifejezés :D
Vagy csak CS-be volt ez menő? :)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#18170) ígyvanferi válasza .LnB (#18169) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Tééényleg... Hát ez hiányzott mostanában az életemből. Amióta nem kanin játszom, azóta szerintem nem láttam asdasdot leírva.

(#18171) pckownz válasza ígyvanferi (#18170) üzenetére


pckownz
senior tag

Meg TS-en is hallottam sracoktol, hogy "asdaaasd" :D

(#18172) szilva01 válasza xuldar (#18168) üzenetére


szilva01
őstag

A 'ziskola már csak ilyen kiszámíthatatlan... Egyébként öregszem sajnos, tegnap azért mentem topra mert még mindig nem tetszik a radiant (szerk.: sentinel) erdő... Itt a vég. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#18173) kissj83


kissj83
tag

Sziasztok!
Azt megtudjátok mondani, hogy egy Fujitsu A514 notebookon eldöcög-e a DOTA 2?
http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=VFY%3AA5140M53A5HU

(#18174) wikings2 válasza kissj83 (#18173) üzenetére


wikings2
őstag

Helló!

Processzor téren bírná akár a med-high beállításokat is, de a vga elég rossz szóval low settingsel egy 40-50 fps a max amit kitudsz hozni belőle.

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#18175) Pocok256 válasza kissj83 (#18173) üzenetére


Pocok256
veterán

Itt találsz egy táblázatot. Klikk

Tippem szerint mivel ez még 2013 as mérés és a reborn óta éhesebb lett szóval csaták közben tuti játszhatatlan marad.

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#18176) ígyvanferi


ígyvanferi
addikt

Capitalist, Purge, Maelk, Merlini + egy Monib nevű valaki (nem ismerem, lehet, hogy ő is caster) összeálltak most a Shanghai Major amerikai nyílt selejtezőjére. Elég jól haladnak, a legjobb 4-ben vannak már. Persze ha esetleg ezt meg is nyerik, a fő selejtezőben már nem sok esélyük lesz a DC vagy Archon ellen. Azért érdekes, szurkolok nekik. Durva, 4 meccs megy (ment) egyszerre, és csak Tobi közvetít egyedül, a saját twitch csatornáján. 5 éve volt ilyen kb. utoljára.

(#18177) Lacccca87 válasza kissj83 (#18173) üzenetére


Lacccca87
addikt

1280x1024 be minden LOW -on ezzel a CPU val játszottam amíg otthon voltam szüleimnél:

http://ark.intel.com/products/83538/Intel-Pentium-Processor-G3250-3M-Cache-3_20-GHz

Meg ami benne van IGP, elment igazából nem volt gond de csak 5v5 AD játszottam.

(#18178) ígyvanferi válasza ígyvanferi (#18176) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Jól van, az elődöntőből nem fognak továbbjutni. Nem néztem eddig, ki lesz az ellenfél. Mr. 8K mmr Miracle, Kuroky, Azen, Kebap, rmn. 13-1 a 8. percben utóbbiaknak.

(#18179) wikings2 válasza ígyvanferi (#18178) üzenetére


wikings2
őstag

1-1 az állás egy elég betyáros második game után :C azért lesz mit nézni most

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#18180) ígyvanferi válasza wikings2 (#18179) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Ja, durva. Mondjuk azt sem figyeltem, hogy ez már bo3.

(#18181) Joezyka


Joezyka
senior tag

Kis segítségre lenne szükségem. picit félve írom le, látván, hogy az itteni emberek milyen statisztikákkal játszanak A problémám, hogy az utóbbi időben, eléggé negatív irányba változik az MMR-em(most már több mint 300-nál tart), amit eddig javarészt másokra kentem (mert ki másra?:D) , de mostanában inkább azt mondanám, hogy miattam mennek el gamek (Late gamek). Én ezt a rutintalanságomnak tudnám be, hogy nem mindig tudom, hogy milyen helyzetben hogy mit/hogyan kéne csinálni, viszont egyedül pubon sose fogom ezt megtanulni.

Van valami javaslatotok erre, hogy ezt hogyan fejleszthetném?

Esetleg van olyan "pro" játékos aki hasznos tanácsokkal ellátna vagy tanítana 1-2 kör erejéig? (az MMR-em nem túl vaskos, tegnap már 2,7K alá süppedt :( )

Minden segítségért nagyon hálás vagyok!

[ Szerkesztve ]

Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!

(#18182) -conrad- válasza Joezyka (#18181) üzenetére


-conrad-
addikt

A játékosok színvonala is lecsökkent az ünnepek óta, nincs egy rendes játék. Tegnap 3 játékra volt időm, abból a harmadik volt élvezhető amikorra összeálltunk party-ba az előző játék értelmes embereivel, mert ők is ugyanezt mondták, hogy solo QQ-val nem tudnak értelmeset játszani.
Mindenki carryzni akar, de nem igazán tudnak. Akkor is azt hoznak, ha már van 3. Tegnap 2 meccsemen is csak carryt hoztak, nem volt ward meg courier, azt elfeedelték az egészet. (randomolni szoktam egyedül, ha supportot dob supportolok, de felesleges mert a carryk annyira noobok tudnak lenni... mint a tipikus pudge picker mid)

Remélem változik ez miután vége lesz a pravoszláv karácsonynak, én a helyedben addig nem rankedeznék.

(#18183) Joezyka válasza -conrad- (#18182) üzenetére


Joezyka
senior tag

ezt is nagyon sokszor tapasztaltam. Az ilyen 1st pick drow, meg PL-eknél legszívesebben nyomnám az alt+f4-et.
Lehet akkor pihentetem a dotát pár hétre, mert így nagyon az élvezet rovására megy :(

Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!

(#18184) -conrad- válasza Joezyka (#18183) üzenetére


-conrad-
addikt

Nem baj az, hogy ilyen a 1st pick, inkább az a baj, hogy ilyen a lastpick is :)
Tegnap randomoltam egy WK-t amivel jelöltem, hogy megyek safelane-re, volt egy mirana, erre hoztak egy troll-viper-void triót mint 3 lastpick, ráadásul mirana is carryzni akart.
So ward se courier, lane-ek elfeedelve,nem is volt értelme bármit csinálni.

(#18185) _drk válasza Joezyka (#18181) üzenetére


_drk
őstag

Rajtad megy el? MIlyen role-ba játszol?
Ha late-ben nem vagy jó akkor ne hozz carry-t. Vagy a hőseiddel lehetnek gondok. Lategame-ben rengeteg hős hihetetlen elgyengül. Pl: undy meg a legtöbb intes ezeket a hősöket direkt úgy kell itemezni hogy a végén is érjenek vmit.
(Tegnap raktam cm-nek egy octarian core-t 50.percben már volt egy glimmer cape-em meg is érezte az ellenfél.)
Nézzél videókat hogy a hosszú elnyújtott meccseken mit csinálnak a prok! A megerősödött carry ,semi carryk miatt mondjuk sokkal óvatosabban kell mozogni a pályán, Tp mindig kell ha defelni vissza kell ugrani.
Azt vettem észre hogy a cipők úgy legyengültek hogy már BoT-ot tesz mindenki.

Hősök mozgását is tudod gyakorolni ha magadnak kreálsz game-eket. kicsit azé másabb kattintani ha már sokkal gyorsabb a hősöd meg egyszerre el kell nyomni 5 skill-t. Én mondjuk meg is tanultam hogy 4 aktív spelles hősnek nem teszek +6 aktív itemet mert lehetetlen elnyomnom.
Régen volt dota1-behogy megnyomtál egy gombot és egy előre beprogramozott kombót ellőt a hős pl sand king ulti. Most van vmi ilyesmi amúgy?

(#18186) xuldar válasza _drk (#18185) üzenetére


xuldar
őstag

A cipőkön annyit gyengítettek, hogy picit lassították. Már annyi a +ms item meg néhány skill, hogy kb. minden core hős max. sebességgel tudott rohangálni a pályán. Muszáj volt differenciálni kicsit. A power treads még mindig nem ment ki a divatból, nem véletlenül. Olcsó, de sokoldalú tárgy.
A bot-nak meg nem csak a +ms az előnye, hanem hogy a cd-je majdnem a fele a sima tp-nek.

[ Szerkesztve ]

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#18187) Joezyka válasza _drk (#18185) üzenetére


Joezyka
senior tag

többnyire supportolni szoktam, de meguntam, hogy bármit is teszek a carryk kb haszontalanok, így mostanában inkább carryzek, hátha tudok (tud a csapat) nyerni. Carryként viszont late gamebe meg valahogy nem érzem annyira a dolgokat, és kb elsőnek szoktam meghalni, bármit is teszek, onnantól meg végigjönnek.

Pickelni is ésszel szoktam (nem úgy mint cyka társaim:D), mi mi ellen jó, vagy direktbe nem szívatom azért magam. De lehet hanyagolom a rankedet tényleg, és sima gameket megyek.

most dota2-ben is van valami ilyemsmi, hogy egymás utáni spelleket + itemeket használatokat be lehet állítani, de még nem jöttem rá, hogy működik.

Köszi.

[ Szerkesztve ]

Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!

(#18188) _drk válasza xuldar (#18186) üzenetére


_drk
őstag

Csak az is annak jó aki üt, és már feláras a többihez képest.
Phase boots-ot ölték meg nagyon. Régen boldog boldogtalan azt rakott. Most már tényleg pár hősnek jó.
Mana cipő is kérdéses mert ha már kell a mana akkor az úgyse ad elég regent ráadásul sok a jó manát vagy csak regent adó tárgy van, én ezé teszek supportaknak már Tranquilt. Átlag 600 hp nagyon gyorsan vissza jön, és sokkal gyorsabban mozogsz a pályán: wardolni, gankelni.
De a BoT nekem még late game cucc marad.

Amúgy jöhetnének észrevételek az új patch-hez: Void-os offlane tank build tetszik. Pl: új ward spot-ok.

Radiant erdő mondjuk így sokkal jobban tetszik. jobb is gank-elni midest is!

(#18189) ígyvanferi válasza _drk (#18185) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Ugyanúgy megvan a shift-queue. Legalábbis legutóbb még megvolt.

(#18190) -conrad-


-conrad-
addikt

Shanghai major, megy valami akció és kb 1 fps-el tudjuk nézni twitchen... wp.

(#18191) EmptyParadox válasza -conrad- (#18190) üzenetére


EmptyParadox
senior tag

Melyik csatornán vannak gondjaid?

(#18192) -conrad- válasza EmptyParadox (#18191) üzenetére


-conrad-
addikt

Itt, és nem csak nekem, megy a rage a chaten is: http://www.twitch.tv/beyondthesummit

(#18193) Joezyka válasza ígyvanferi (#18189) üzenetére


Joezyka
senior tag

Ezt ki tudnád fejteni, hogy hogy is kéne használni / működtetni?

Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!

(#18194) EmptyParadox válasza -conrad- (#18192) üzenetére


EmptyParadox
senior tag

ODPixelt nézem most, nincsenek gondok, Draskyl a co-caster, úgyhogy élvezhető a cast minősége is.

[ Szerkesztve ]

(#18195) ígyvanferi válasza Joezyka (#18193) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Kiadsz egy parancsot (mondjuk elindítasz egy channelinges ultit vagy elindulsz a rúnát felvenni), lenyomod a shiftet, és miközben nyomva tartod, kiadsz egy másik parancsot (mondjuk hogy hova ugorj daggerral vagy hogy menj vissza midre a rúnától). Vagy, amit még mindig használok, az a tp-zés után elindulás. Biztos előfordult már, hogy ellépted a tp-t. Na shift queue-val ez nem fog megtörténni többé.

De itt van Merlini rövid tutorialja, így mindjárt sokkal érthetőbb lesz, amit írtam.

[ Szerkesztve ]

(#18196) Joezyka válasza ígyvanferi (#18195) üzenetére


Joezyka
senior tag

nekem picit más elképzelésem volt erről, de így már tiszta. köszi.

Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!

(#18197) Teki1986


Teki1986
tag

Sziasztok!

Ha jól emlékszem valaki írt már egy összefoglalót a config készítésről, csak most nem találom itt.
Konkrétan az érdekelne, hogy a spellek range-e alapján zöld vagy piros a nyíl. Ez hasznos lenne főleg most hogy itemekkel növelhető.

i5 2500k,Asrock Extreme 4,Ati HD6950

(#18198) EmptyParadox válasza Teki1986 (#18197) üzenetére


EmptyParadox
senior tag

Reborn óta van rá opció a Settings-ben. Talán enable spell/ability range finder, vagy valami hasonló, pontosan nem tudom megmondani, mert nálam most nincs fent.

(#18199) vhooper


vhooper
tag

Config-gal kapcsolatban,szeretném kérdezni,hogy mire használják? Láttam a streamekből,hogy különböző dolgokat írtak be, nyilván azt már nem vágtam, bocsi a noob kérdésért :D

(#18200) jaffa 2843


jaffa 2843
Ármester

Eleged van a bénákból? Hiába lennél jó carry, a többiek nem segítenek, esetleg elfeedelik a játékot mire komolyabb szerephez jutnál?
Vegyél fel steamen.
Én tudom, hogy milyen a jó support vagy offlaner és csapatjátékos. :)
I need You to be my "baby" who can grow into a beast at the end.

Steam: jaffa2843

Foghíjas kocateam is érdekel.
MMR nem érdekel, láttam már mindenhol jó játékost, de azért tudjunk együtt játszani.

[ Szerkesztve ]

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DOTA 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.