- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
benedekco #304 üzenetére
, madness PC, durva verzió
A LM2- ben a lényeg sztem hogy a CPU/FPU/videó értékeket jól jelzi. Jó a BIOS/PCI/ISA emuláció, látszik hogy pld a videósebesség a leggyorsabb VLB kártyáknak megfelelő. DOS alatt a CPU- t csak energiatakarékos 4GHz- en járatom, de extra támogatást ad.Quake1 : csak szoftveres támogatás, 7900- al max 1400x1050 felbontás, de GTX1060- al megy a FHD. Képmentés nem adja vissza, de a retrókockás valójában jobb, mint a 3D gyorsított.
Quake2 : Q2DOS modern port, a def változat csak Win alatt futott. 3DFx- et támogatja DOS alatt is. Most nincs benne Voodoo2, de Win98 alatt kipróbáltam, az is megy benne, SLI- ben is.
3DBench2 : alacsony pontszám, valójában több ezer lenne, de nem tudja kijelezni.
Nincs még kész : megy rá a Win3.11 is. Nemrég jött ki hozzá a FHD videó driver, valamint egy audió driver is, ami a DVI/HDMI kimenetre tolja a hangot.
De elsőre a 7800GTX- ek próbája jön majd.
-
válasz
DarthSun #303 üzenetére
Kész vagy!
A landmarkot bírtam én is, vicces a 16ghz-es 486-os. a minusz 32 mhz meg pláne jó.Quake-eket nem lehet valami opengl vagy emulált glide-al futtatni hogy ne software render-ben menjen?
Mondjuk mekkora vicc, hogy ilyen fps-eket tol software-ben.Baszki, eddig le sem esett, hogy a superscape bench az virtual reality kreálmány! Wow.
-
Attól függ hogy milyen játék vagy esetleg midi/mod lejátszó futtatása a cél.
SBEmu : sok cím SBPro móddal megbízhatóan fut. MT32 emuláció is van.
VSBHDA : ugyanaz, de 16bites támogatással, pld a Tyrian futtatásához.
VSBHDASF : szintén, de ebben megvalósította a szerző a custom soundfont feltöltést DOS alatt.
Én bemenüztem a DOSt mindegyikre+5 féle gépre, aztán ISO- ba mentettem, majd egy külső SSD- re készítettem Hirens féle bootsectort, és rávéstem a partíció tartalmát. Így elegendő 1 példány, amelyik gép képes USB- ről bootolni, azon indul.Vogonson fent van mindhárom szál, ott megtalálod leírással együtt, ha mégsem, akkor belinkelem.
FreeDOS alatt is lehet próbálkozni, de egyrészt arra több panaszt láttam, másrészt én az MSDOSt szoktam meg.Némelyik laptoppal is nehezen boldogultak, de fejlesztik mindegyiket. Az asztali gépek integrált hangkártyái általában gond nélkül szólnak. Dedikált kártya esetén az SB Live az optimális, de az Audigy is támogatott.
Én pld RyZenbe pakoltam SB0060- at beforgatva, kínai PCIe to PCI konverterrel, jól működik, és ki tudom választani hogy az alaplapi szóljon vagy a dedikált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden, ami hőszivattyú
- Tőzsde és gazdaság
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest