- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attól függ hogy milyen játék vagy esetleg midi/mod lejátszó futtatása a cél.
SBEmu : sok cím SBPro móddal megbízhatóan fut. MT32 emuláció is van.
VSBHDA : ugyanaz, de 16bites támogatással, pld a Tyrian futtatásához.
VSBHDASF : szintén, de ebben megvalósította a szerző a custom soundfont feltöltést DOS alatt.
Én bemenüztem a DOSt mindegyikre+5 féle gépre, aztán ISO- ba mentettem, majd egy külső SSD- re készítettem Hirens féle bootsectort, és rávéstem a partíció tartalmát. Így elegendő 1 példány, amelyik gép képes USB- ről bootolni, azon indul.Vogonson fent van mindhárom szál, ott megtalálod leírással együtt, ha mégsem, akkor belinkelem.
FreeDOS alatt is lehet próbálkozni, de egyrészt arra több panaszt láttam, másrészt én az MSDOSt szoktam meg.Némelyik laptoppal is nehezen boldogultak, de fejlesztik mindegyiket. Az asztali gépek integrált hangkártyái általában gond nélkül szólnak. Dedikált kártya esetén az SB Live az optimális, de az Audigy is támogatott.
Én pld RyZenbe pakoltam SB0060- at beforgatva, kínai PCIe to PCI konverterrel, jól működik, és ki tudom választani hogy az alaplapi szóljon vagy a dedikált.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs