Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Én 6850-nel tolom,még régi 775ös Xeon 3.2es procival,és azon is teljesen jó 1080ban,medium,a scale-t vettem le 50%-ra,plusz élsimítás ilyesmi off.Mégis nagyon szép,talán tölteni tölt kicsit többet,de hát 1 gigás a vidkari is.Ha marad ki nyaralásból,azért egy 1050TI még befér a gépembe...
-
BandiHUN
veterán
Nah...úgy megtetszett ez a pályaszerkesztősdi,hogy meg is vettem végre...halogatva volt mindig.Sok jó map van?
11$-ért nem volt sok(cdkeys.com),a SP meg látom,csak multit ad hozzá...de hát minek,ha van editor
-
BandiHUN
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Érdekes,én pl.a legtöbbet még annó az ingyenes FEAR Combat multival toltam,persze megvettem,és meg is van minden rész eredetiben,de az volt,ami a legjobban megfogott.Pedig az se volt valami bonyolult...de sokan toltuk,és valahogy nagyon eltalálták.
Nekem pont az ilyen Quake Live és hasonlók nem jöttek át,pedig ment annó...most mondjuk ott a free új UT,de mentem pár kört...ott egyszerűen például az volt,hogy a második kört is toronymagasan top1-re toltam.Mintha már a megfelelő emberek se lennének meg a klasszik shooterre,csak páran emlékszünk a régi szép időkre...
Játék ide vagy oda,tök mindegy,mi jön ki.
Az Overwatch-ban legalább bízom,hogy mivel nagy név adja ki,lesz support és versenyek,és végülis felfogható egy TF3-nak...jelenleg "aktuális" gémből egyszerűen nem tudok jobbat sem időtállóság,sem játékosszám terén.Még a nyamvadt codot is párezren tolják,gagyi szinten.Az új BF igéretes,de odébb van és kivárós...az idei cod ránézésre qka,az igért remake pedig 10 map,ki tudja,hogy jön át a cod4,és ha nem lehet trükközni,bundleban nem lesz olcsó az idei förmedvénnyel....márpedig akkor oda se várható tömeg.Ez van. -
BandiHUN
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Kár,hogy nudli lett a multi...legalábbis nekem ez jött le eddig itt.Engem az tartott vissza a vásárlástól.Single-ért,bármilyen jó,nem fizetek tizenezreket,akkor már inkább Overwatch,mégiscsak a Blizzard keze munkája,igaz ott nincs single,de ha választani kell...ezt meg pont a multi miatt majd karácsonykor bezsákolom pár euróért.Ennyiből kár érte.Ha már a megjelenésekor se mozgat meg senkit a multi...
-
BandiHUN
veterán
Fura,hogy nincs még kint "demó" belőle,pedig én AMD vidkarival,öreg géppel egy single-ért nem akarnék láttatlanban fizetni ennyit érte...most nagyon afelé húzok,hogy inkább Overwatch,az multira kihegyezett majdhogynem egy TF3,az biztos lekötne.Itt nem tudom,túl jó véleménnyel nem volt senki a multiról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pixel 7 pro 128/8
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Játék ide vagy oda,tök mindegy,mi jön ki.