- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Meggyi001: Kuponok....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
#48613632 #2084 üzenetére
"Tök mindegy, milyen hiányosságokat fogalmaztál meg, ezek szubjektívek, és akár igazak is lehetnek de nem az általad közreadott mértékben."
Ok, akkor itt az én pszeudo-intellektumókus véleményem is, mondjam?
Te az az ember vagy aki odaszól, aztán ha jön egy kultúráltan megfogalmazott riposzt valós érvekkel, indoklással, arra pusztán dáfkeségből nem reagálsz.
Ezek nem az SI mértékegységrendszer szerint mérhető dolgok lol. Tehát ha 5%-al kevesebb mértékben érezném úgy hogy szar a multi meg kevés a tartalom, akkor ezek szerint igazam lenne.
Az oké hogy a zene, hangulat ízlés dolga, ahogy azt is leírtam hogy vannak objektív szempontok is, amelyek ha nem is számszerűsíthetőek, de műfajon belül széles körben elfogadottak. De ezt mind nagyon szépen leírtam már feljebb, ideje write only módból r/w-be kapcsolnod úgy érzem.
Ha meg érted amit leírtam, akkor mindent értesz, mért kéne még bármit is magyaráznom a 6 pontról?
PowerPoint prezentációt ne készítsek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Küszöbön az androidos PC-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest