- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
#48613632 #2084 üzenetére
"Tök mindegy, milyen hiányosságokat fogalmaztál meg, ezek szubjektívek, és akár igazak is lehetnek de nem az általad közreadott mértékben."
Ok, akkor itt az én pszeudo-intellektumókus véleményem is, mondjam?
Te az az ember vagy aki odaszól, aztán ha jön egy kultúráltan megfogalmazott riposzt valós érvekkel, indoklással, arra pusztán dáfkeségből nem reagálsz.
Ezek nem az SI mértékegységrendszer szerint mérhető dolgok lol. Tehát ha 5%-al kevesebb mértékben érezném úgy hogy szar a multi meg kevés a tartalom, akkor ezek szerint igazam lenne.
Az oké hogy a zene, hangulat ízlés dolga, ahogy azt is leírtam hogy vannak objektív szempontok is, amelyek ha nem is számszerűsíthetőek, de műfajon belül széles körben elfogadottak. De ezt mind nagyon szépen leírtam már feljebb, ideje write only módból r/w-be kapcsolnod úgy érzem.
Ha meg érted amit leírtam, akkor mindent értesz, mért kéne még bármit is magyaráznom a 6 pontról?
PowerPoint prezentációt ne készítsek?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest