Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mondjuk ja, ha újban gondolkodsz, mindenképp érdemes várni, meg ha régiben, akkor is, csak akkor azért nem esik annyit az ár.
1080-ak már 500 font (700 dodó) alá estek az USA-ban, mondjuk founders editionok egyelőre, azoknak meg problémás a hűtésszabályzása, de aszonnyák, a köv driverben javítva lesz ...nekem £180-ba fájt egy rendesen kitakarított, hibátlan, Giga Windforce
Ám ha megint Ati-t veszel, ugyanúgy lehetnek problémák, és nem mert lassú, vagy sz@r, hanem, mert dilettánsok írják a drivert.
Amik, nem mellesleg HTPC-n, köröket vernek a zöldekre, mert oda meg nekik nincs normális driver, szvsz egy filmet nem lehet megnézni, kadenciahelyesen, anélkül, hogy pár drop, vagy skip becsúszna
GTX1060 launch, idén ősszel. De azzal is várnék pár hónapot, a megjelenés után, szal sztem, ha 10xx-et akarsz, akkor jövőre.
Persze, ha kevésbé vagy árérzékeny, akkor mehet, de akkor meg ne 1060-at vegyél.cr33p
Lehet, hogy 3.5 giga, de ultrára maxolva bőven hozza a 60+ fps-t, nm-hez meg úgysem elég. Amúgy no offense, évekig AMD-m volt, szal nem vagyok megszállott, egyszerűen van olyan stuff, amikkel gondok vannak.
nV oldalon is, fentebb írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Ryzen5 win11 PC(RX6400/16gb/SSD/win11/Ryzen5-1600)
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest