Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ragnar_

addikt

Kb. 2.5 óra játék alapján. Először is azt meg kell jegyeznünk, hogy a doom3 felvezetése ehhez képest Game of Thrones-i cizelláltságú volt. Gyakorlatilag nincs semmi olyan ami valamennyire is próbálná képbe helyezni a playert, hogy mi is történt. (persze lehet, hogy később bontják ki a sztorit, de elég kétséges) Az is lehet, hogy úgy gondolták a készítők, hogy tök fölösleges mégegyszer felvezetni a sztorit, hiszen azt minden rajongó ismeri, és az 1-2 részekben sem volt ilyesmi, csapjunk bele a lecsóba. A doomban elég erőteljes volt az okkult vonal is, ami nem kifejezetten van jelen egyelőre, de persze ez változhat ahogy haladunk a pokol felé... A grafikáról annyit, hogy korrekt, de nem akkora előrelépés, mint annó a doom3 volt a maga idejében. A harcok pörgősek, és azért időnként oda kell figyelni, ha eltalálnak ugye semmi nem jelzi, hogy most találatot szenvedtünk, sem egy hang sem egy kamerashake, csak akkor ha már low HP-n vagyunk, akkor meg már egy maflás, vagy egy tűzlabda és kész. A belső terek nekem kifejezetten tetszenek, jól meg vannak csinálva, hangulatosak. Eddig fegyver upgrade lehetőséggel találkoztam shotgunhoz, és a láncfűrészt is megtaláltam. A kivégzések nem csak látványosak, de hasznosak is, hiszen 5 HP-t kap a player, viszont nem töri meg a lendületet. Nekem a doom3 is tetszett, a túlélőhorror stílussal, de eddig ez a doom se rossz, mert ennek minimálsztori mellett inkább az akció része a hangsúlyos, ami sokaknak jobban tetszhet. Nekem személy szerint tetszik ez a doom is. Valami ilyesmire számítottam az előzetes videok alapján. Jah még annyit, hogy 760-al én inkább 1600x900-on játszok így többnyire 45 alá nem nagyon megy az FPS ultrán, sima FXAA-val...

Új hozzászólás Aktív témák