Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Aktív témák
-
DonElvis
aktív tag
Csakmegcsináltam a melómat. Túl jó vagyok erre a világra. Holnap még jól leellenőrzök mindent, utána mehet a tánc.
Új sportot találtam ki a cégnél.
Megfigyeltem, hogy a cégnél több menáger kollega előszeretettel használ 3, max 4 betűs rövidítéseket. Persze arról hogy tulajdonképpen mit is jelent, és mi van mögötte, arról fingjuk nincs. De nem érezhetik magukat veszéjben, mert akikkel beszélnek menágerek és vezetők, azoknak sincs. Naszal az uj sport, hogy mikor az egyik ilyen nagytudású menáger kollega az egyik divatos 3 betűs kifejezéssel él, kicsit elkezdem feszegetni a dolgok felől. Aztán egyre jobban belemegyek a témába. Persze okosan kell ezt csinálni, mert ha egyből bebizonyosodik a gollegáról hogy halovány fingja nincs hogy miről beszél, akkor vége a mókának, másra tereli a szót. Szépen lassan okosan lépésről lépésre kell bevinni az erdőbe, és akkor jó esetben az élvezet 30 percig is eltart.
Perpill a rekordom 17 perc. Javítanom kell.
Vannak ugyenvezett személyes célkitűzések a cégnél...az enyém az lesz hogy 45 percre húzzam ezt az élvezetet. Lehet nem leszek megint népszerű a cégnél.
Egyik kolega azt monda rám hogy vadállat vagyok. Megköszöntem a bókot neki.
Meg kéne lepjem ma asszonyt valamivel, ezen filózok...de mivel? Valami hatalmas kreativitásomhoz méltó kéne neki. Majd 2 sör között elgondolkodom rajta.
Juteszembe sör. Elhatároztam hogy fogyókúrázom. Kicsit sok a 100 egynéhány kiló a 189 centimhez. Szal mától meló után nem 4 hanem csak 3 sört iszom. Fő az akaraterő és az elszáncság
Ma meló közben szikretment hallgattam,szívből ajánlom mindenkinek. Felüdülüs volt hallani ilyen zenét a sok szar sláger helyett.
Mára avec
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest