Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
tirszin
üzenetére
..Egy racerrel ha kimegyek, ott van egy szatyor akkum. Mindegyikhez. 3-4-5-6S-en. Kicsi, nagy, nagyobb, még nagyobb. Ha Dji géppel megyek repülni (egyik mindig nálam van, ha kocsival vagyok, vagy motoron) van úgy, hogy egy képet/videót sem lövök el. Én nem filmkészítésre használom. Vagyis arra nagyon ritkán. A 3 akku egy Phantom/MP esetén max nettó 1 óra. Ha kimegyek a prérire, nem azért megyek, hogy 20 perc után hazamenjek, ha már egyszer olyan messzire elmentem.
. Ki, mire használja a gépét. Tedd át FPV-re a kamerát és mindjárt más a perspektíva, olyan, mintha rajta ülnél. Majdnem olyan, mint egy racer, csak sokkal lassabb. De 60-70-el is lehet krúzolgatni.. -
Grillo
őstag
válasz
tirszin
üzenetére
Én múltkor ellőttem a P4 három akksiját, utána a Sparkkal még kettőt, és még kellett volna.
De a P4hez a 3 szinte mindig elfogy, mondjuk céges melókra.Most viszont szerintem belövök egy Air 2-t is, mert ide ez is elég volna, nem kell a bőrönddel futkozni, és a P4 meg mehet másik kollégához. A hatótáv fontos, de a súly nem, ha nagy szél van, akkor nem repülök max.
-
BEndre34
tag
válasz
tirszin
üzenetére
Sajnos nem annyit, amennyit szeretnék.

Mivel mindíg is szerettem a szép épületeket, helyeket, azok miatt vettem a P4-et, mert így a "szeles" hegytetőn is nyugodtabban tudok repülni. Viszont elég nagy darab, és a legutóbb sikerült túl nehéz útvonalat találni, ami egy kisebb géppel jobban (de főleg biztonságosabban) teljesíthető lett volna. Igen, 3 akku van hozzá és 2 mindíg "elfogy" mire végzek. A 3. a tartalék, hátha hazafelé meglátok valamit, ami érdekel (volt már rá példa). Igaz, mindezt csak a saját érdeklődésem miatt, hobby szinten csinálom, de ha tehetném (főleg idő és anyagiak) minden nap mennék. Hiába "kicsi" az ország, így is sokat kell egy-egy, érdekes téma miatt utazni + akkor még ott a gyaloglás a témáig (legutóbb 2 óra volt a "séta" 600-as szintemelkedéssel). Így ha már ott vagyok, inkább pár képpel többet készítek, hála a pót akkuknak. -
Fuhur
csendes tag
válasz
tirszin
üzenetére
nekem az Inspire 1-hez 7 aksim van. Igaz, hogy ez 2 gépen osztozik. Mostanában már nem dolgozom velük, de amikor valamit mérek (szoktam kísérletezgetni) akkor gyakorlatilag mindet elfogyasztom.
A Mavichez csak 3 van, de az általában elegendő. Ezzel szoktam utazni és ha látok valamit fotózok. Általában 3D rekonstrukciókhoz használom és ahhoz kb a 3 aksi elég.
A Phantomokhoz szintén van 4 aksi ami 2 gépen osztozik. Ezeket manapság ritkán használom és itt a 4 aksi általában soknak mutatkozik. Főleg hőkamerás képekhez használom mert ezekre vannak felrakva. -
válasz
tirszin
üzenetére
Szerintem ez sok mindentől függ. Én sem drónozok sokat, de ha egyszer kimegyek, akkor legalább 2 akkut ellövök. Ez annak a függvénye, hogy ki mire, és hogyan használja a drónt. Szerintem van olyan, akinek még a 3 is kevés ha egyszer kimegy és nem a terepen akar tölteni akkut.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Robotporszívók
- Programozás topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Napelem
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ki, mire használja a gépét. Tedd át FPV-re a kamerát és mindjárt más a perspektíva, olyan, mintha rajta ülnél. Majdnem olyan, mint egy racer, csak sokkal lassabb. De 60-70-el is lehet krúzolgatni..

nekem az Inspire 1-hez 7 aksim van. Igaz, hogy ez 2 gépen osztozik. Mostanában már nem dolgozom velük, de amikor valamit mérek (szoktam kísérletezgetni) akkor gyakorlatilag mindet elfogyasztom.