- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomjack
tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Ne haragudj de Te vagy aki folyamatos negatív kommentekkel bombáz mindenkit és mindent! A mini ugyan úgy mint bármilyen más drón tökéletesen használható, én 150 órát repkedtek vele és tökéletesen működik. Amikor fentakadtam egy fán az sem a Dji bűne volt hanem a felhasználó hü... El kell többször olvasni a felhaszlói könyvet. Sokat kell gyakorolni. Elment nekem a kertbe 950 M nem mentem tovább, erős szél volt nyomtam egy RTH és teljesen más felé indult el a gép. Én egyből leállítottam kézzel lejjebb hoztam és hó haza. Zokszó nélkül haza jött.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest