Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
kleinguru
üzenetére
-Gondolom tudod, hogy ez nem úgy megy, hogy akárhol és akármikor repkedhetsz, főleg lakott területen, emberek, házak, utak közt/felett. Ennek nagyon komolyan szabályzott keretei vannak. Ha ennek nem teszel eleget, nagyon megütheted a bokád és egy véglegesen elkobzott drónra (sem) nincs biztosítás..
-Ilyenre és úgy általában - az egy kicsit komolyabb minőségű filmezésre - a mavic szerintem nem jó, sőt ha a minőséget nézem, szerintem alkalmatlan.
-Ahol egy P4 még simán probléma nélkül megoldja a súlyából fakadóan a felvételt, és itt mondjuk egy széllökésekkel tarkított környezeti változót nézek, a mavic ott már nem feltétlenül jó választás. Repidőben is jobb a P4. A Mavic valós repideje, mondjuk lebegés esetén 20 perc körüli és akkor nem 20%-on leszel már. Hanem ott már annak annyi. A P4 alapból többet tud, a pro akkuja 30 perc, de nettó 25 biztosan. Igen, tudom, hogy a mavic is jött ki ráncfelvarrottan nagyobb repidővel, platinum néven (másik propokkal, amiket jobban optimalizáltak) de ilyen feladatra én nem venném meg. Kifutó széria az egész mavic line, még ilyen-olyan néven kiadtak belőle, hogy el tudják adni, de egyértelműen mindenki a kettőt várja. Biztos, hogy sokkal jobb lesz és biztos, hogy sokkal drágább is. Egy akku nem akku, szerintem feladattól függően kell több vagy kevesebb, de minimum 3. Ha terepen dolgozol, akkor autós töltő (HUB lehetőleg) és egy rakás más kieg.
--Szerintem--
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest