- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Visszajött a HDR10!
Az appban nem mutatja de elindítva a tartalmat már HDR10-ben indul el. -
eL Geri
őstag
Én még a DV elvételnénél leveleztem velük.
Első körben nem akartak érdemben segíteni egy csomag visszaváltásban, különbözet visszafizetésben. Aztán elkezdtem fenyegetőzni, akkor mondták, hogy megbeszélik a vezetővel és adjam meg a konkrét fiók adataimat és akkor megoldják, hogy arányosan visszatérítsenek a még éves fennmaradó részből és visszakapcsoljanak alap csomagra.
Aztán ennek a tudatában, hogy végül hajlandóak lennének tenni valamit, nem vittem tovább az ügyet, mert a 4K és a HDR10 miatt gondoltam maradjon, letojom.
Így hogy már HDR10 sincs, így megint átgondolva nagyon kis értelme van a drágább csomagnak, mert ami engem érdekel komolyan, azt máshogy szerzem be DV-vel, a család többi tagjának meg ugyan olyan jó a HD is. Szóval most vissza kellene váltanom, de naivan azért abban bízom, hogy hetekben mérhetően csak lesz előrelépés, és HDR/DV visszakapcsolás... bár erre kicsi az esély. -
tomp
félisten
Avatar 1-2 esetén van "4K UltraHD 48" minőség is. Vajon azt mivel lehet lejátszani?

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker