- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sanyi.mTs #1959 üzenetére
Én 17-én fizettem elő. A következő három hónapban mindig 17-én vonta a díjat és mindig percre pontosan akkor, amikor az első befizetésem volt. Amikor évesre váltottam, akkor (a váltás időpontjában) azonnal leemelte az éves díjat, de a fordulónap maradt 17-e. Hogy az évest ezek után mikor vonja, azt nem tudom. Persze nincs garancia, hogy nálad is így viselkedik. Illetve én PayPal-on keresztül fizetek, és nem tudom, hogy ez számít-e.
-
válasz
Sanyi.mTs #1957 üzenetére
A Disney automatikusan vonja a következő számlázási időszakra vonatkozó díjat, ha eljön az ideje. Előre hozni a fizetést szerintem nem igazán lehet. (A lemondás sem feltétlen segít, mert ha még tart az előzőleg kifizetett időszak, akkor újbóli előfizetéskor nem fog új díjat vonni, hanem ugyanúgy megvárja az éppen futó számlázási ciklus végét.)
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Harbinger85
aktív tag
Családi csatorna, gondolom gőzerővel készülnek az új Marvel és Star Wars sorozatok szinkronja is. Gondolom az Obi-wan is azzal jön.
Engem jobban érdekel a tartalom és hogy itthon mi lesz abból. Őszintén engem csak a TRON széria érdekelne, meg a Rocketeer 4K-ban megnézni egyszer. BD-n ott vannak polcon. A SHIELD ügynökei sori is felkerülhetne, ámde ahhoz tényleg nincs szinkron csak a3 évadhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Ryzen 7 CPU-k
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest