Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
hát, talán azért várják el tőle, hogy max-on elfogadható (és nem 500) fps-t produkáljon, mert ma ugye a 88 gtx-nél (illetve ultránál) nincs gyorsab kártya, ergo ez a csúcs. ha valaki fizet 100k+-t egy kártyáért, az elvárja, hogy ha nem is évekig de azért jó pár hónapig minden játék maxon fusson, elvégre is azért veszi meg. az más kérdés, hogy én ennyit egy hardverre nem költenék
-
FireKeeper
nagyúr
minek cseréli le? ezt nem értem
az e6850 meg az x2 6000+ nem igazán 1 súlycsoport, na mindegy... hogy mikor kéne lecserélni? azt a jóég se tudja. ma már szinte nem is lehet előre tervezni. én is azért vettem am2-t, hogy talán az új amd procik 1ikét majd beletuszkolom, dehát holvanazmég. sztem amíg egy játék nem megy (25(!)-)30 fps alá, addig játszható, és amíg játszható, adiig nem kell gépet cserélni miatta, ha így nézzük, akkor biztos sokáig jó lehet ez a konf. ha viszont benchmark rekordra hajtasz, akkor meg pár hónap múlva elavult lesz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FireKeeper
nagyúr
architektúra=felépítés, az okosok szerint jobb a felépítése az r600-nak.
hhhát, még lehet hogy 50 kicsit sok is egy használt proccért
kérd meg h nézze meg hol a vége ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod: #355 állítólag nem
persze attól az r600 még egy elég potens gpu. az 512MB meg elég kell hogy legyen, mert az 1 gigás olyan iszonyat drága, hogy nem éri meg
gtx-el egy árban van vagy alig olcsóbb, pedig a +512MB VRAM nem segít OLYAN sokat
[Szerkesztve] -
FireKeeper
nagyúr
ha nem idegenkedsz a tuningtól, mondom, sokat lehet spórolni a procin, egy e4300/e4400-ban is benne lehet a 3GHz... persze amit linkeltél már szerintem alapon is kihajtja a 88GTX-et
a hd2900xt se olyan rossz ám;) az okosok szerint később kijöhet az architektúrális előnye, ami nagy fegyvertény lehet, persze ezt a dx10.1-es kavarodást elnézve sose tudni...
mod: sztem ez egy jó kis build:
cpu: c2d e4400 (a magas szorzó miatt) 27k
mobo: giga p35 ds3r 31k
vga: sap hd 2900xt 512MB 87k
nem tudom, a hsz.-edből arra jutottam, hogy a gépet alkatrészenként akarod megvenni, csak azt nem tudom, ezek közül mi az ami megvan egyáltalán?
[Szerkesztve] -
FireKeeper
nagyúr
játékra sztem (ha a tuningot nem veted meg) egy húzott e4300 is bőven elég, vagy e6x20-ak közül valamelyik. ha úgy 3-3,3 GHz körülire tucc húzni egy c2d-t, az még a 88GTX-et is kihajtja. ha fontos az ár akkor a pentium dual-core e21x0 procik is jók, bár sztem pár ezret megér a +L2 chace.
mázlista, énnekem semmi meló nem volt a nyáron. illetve 2 nap betonozás faterral, de az is inkább szívesség, mintsem fizetett munkaidő
-
FireKeeper
nagyúr
ne vedd kötekedésnek, de a c2d-knél nem 2x2MB a chace hanem 4MB, mert a magok között meg van osztva az L2 chace, a pentium D-knél, és az X2-nél van magonkén külön L2.
Oli92: van olcsóbban is quad, Q6600, az asszem 70 vagy 80k körül van, de játékra szvsz felesleges, pláne hogy többet fogyaszt, és jobban melegszik mint a sima duo. persze ha munkához kell az más, de játékra elég a sima c2d is. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Wraithlord
üzenetére
el kell hogy szomorítsalak, a 8800GTX SLI nem egy új kártya, hanem csak két 8800GTX összekötve. az nVidiánál SLI-nek hívják azt, amikor két kártyát egy hídnyákkal összekötnek, hogy így összeadódjon a teljesítményük

mod: elgépelés javítva
[Szerkesztve] -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Wraithlord
üzenetére
az az értelme, hogy (állítólag) a programozók könnyebben tudják használni...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
jól szét lehet ezt is offolni... hopsz..

amúgy a kis hd2000-eknek is két topkja van szinte, mert a tesztelős topikba is sokan írnak még a kártya topikja mellett. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
úgyis a platformosodás felé tartunk (FASCIN8 asszem ez a neve)
centrino game
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
az r600 topikot nem azért zárták, mert 3 topik volt 1 kártyáról? amúgy ha jól tudom (javíts ki ha tévedek, mert tényleg nem emlékszem teljesen) a hd2600xt/pro topik is a találgatós topikjára épült
mod: off
[Szerkesztve] -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Dr. Romano
üzenetére
ez mondjuk az AMD-nek nem túl jó hír nem? az r600-at dx10-re csinálták tudtommal. lehet hogy ezzel az AMD fog a legrosszabbul járni.
mod: Wraithlord: az x1950pro-val én is szemezgettem. most szereztem be (még csak) az obliviont, ami ugye dx9-es, és gyönyörű a grafikája sztem, anno mondjuk a morrowind is hasonló volumenű volt (ugyanúgy alig bírták a kártyák
). elvileg a dx10 nem azért lenne jobb, mert ugyanazt gyorsabban lehet benne megcsinálni mint dx9-ben??? meg persze könnyebben programozható.
[Szerkesztve] -
FireKeeper
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

az e6850 meg az x2 6000+ nem igazán 1 súlycsoport, na mindegy... hogy mikor kéne lecserélni? azt a jóég se tudja. ma már szinte nem is lehet előre tervezni. én is azért vettem am2-t, hogy talán az új amd procik 1ikét majd beletuszkolom, dehát holvanazmég. sztem amíg egy játék nem megy (25(!)-)30 fps alá, addig játszható, és amíg játszható, adiig nem kell gépet cserélni miatta, ha így nézzük, akkor biztos sokáig jó lehet ez a konf. ha viszont benchmark rekordra hajtasz, akkor meg pár hónap múlva elavult lesz ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kérd meg h nézze meg hol a vége