- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Aktív témák
-
Peethy
őstag
válasz
Sucuka #37995 üzenetére
Erről nekem sincs sok fogalmam, nem sokat fotóztam még éjjel. Én egyelőre a helyszínen gondolkozom, meg próbálok ötleteket meríteni. Ha valakinek vannak tippei, hogy mire kell figyelni, én is szívesen várom.
pisti: akkor legalább tudom, hogy volt értelme szólnom
filózoli: Pár hónapja volt itt egy hivatásos fotós kolléga, aki ugyanezt eljátszotta. Szerintem teljesen korrekt véleményeket kaptál, ezek pedig rossz képek voltak, bármit is mondanak fotorace-en. Jómagam is az elején vagyok, de inkább elfogadom, hogy egy képem rossz, főleg ha látom, hogy a többiek milyen képeket csinálnak..
Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- Synco vlogger kit 1
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged