- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabonetta
aktív tag
Ahogy írták mások, újra kell regisztrálni. Ha 2021. június 23. után kiállított és a személyazonosító igazolványod és tudod a hozzá beállított PIN-t vagy megvan a zöld kártya, amin a a PUK van és be tudod otthon állítani az új PIN-t, el tudod végezni magad is a regisztrációt.
Ez a kellemetlenség akkor oldódik meg, amikor működni fog a szelfis regisztráció.
-
-
EmberXY
veterán
E-személyivel a legegyszerűbb, máskülönben marad a kormányablak. Ez sajnos egy olyan probléma, amit még nem tudtak megoldani, vagy nem is akarnak, esetleg nincs is rá logikus megoldás.
Én is azt gondoltam, hogy létezhet valami backup, egy azonosító, amit utána vissza lehet tölteni bizonyos személyazonosítás mellett, de ezek szerint nincs ilyen, ezzel együtt kell élni, amíg nem lesz mindenkinek erre alkalmas e-személyije.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Ford topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netfone
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged