Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Ennek semmi köze a tényleges, torrenten mint eszközön keresztül megvalósított jogszabálysértéshez.
Kismillió országban működik az a gyakorlat, hogy kamu alapon pénzt követelnek és a címzett bekapja a horgot, megijed vagy egyszerűen csak olcsóbb fizetnie. A németeknél az volt ebben a vérlázító, hogy ügyvédek álltak bele ezekbe a követelésekbe, miközben tudniuk kellett, hogy erősen vitaható a jogalap, miközben nyilvánvaló volt, hogy a német szemlélet szerint az ügyvédek korrektek.
Ennek nálunk az Intrum Isutitia volt az élharcosa. Három követelést kaptam tőlük hét számjegyű összeggel -- és semmi közöm sincs egyikhez sem. Bepróbálkoztak, nem kevés esetben sikerrel.
Az állampolgári appról: én rögtön az elején regisztráltam, és amint lehetett, aktiváltam. Szerintem ez a jövő, nem is értem, hogy hogyan lehet ezt megkérdőjelezni. Az persze már más kérdés, hogy milyen a kivitelezés -- és egyelőre elég szerény.
Azt pedig végképp nem értem, hogy miért gond az, hogy az idősebb generáció számára ez kihívást jelent. (Én is közelítek a hatvanhoz...) Nem kötelező a használata.
MaCS
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi