- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
a lényeg az ingyenességen van azért nem volt belöle probléma a torrentezésel németbe.
Én is éltem kint és ez volt az elso amit a helyi emberek mondtak nekem , hogy felejtsem el, mert gond lehet.
ÉS a közvetlen kollégám is 60 as foszer, jott az egyik nap, hogy kapott egy levelet amibe azt irják, hogy fizessen be 200euro buntit mert torrentezett. azt se tudta, hogy mi az nem hogy letöltött volna bármit is, de azt mondta, hogy erre csoportok alakultak, hogy random embereknek kiküldenek ilyen leveleket , és olyan összegek szerepelnek benne amit kifizetnek inkább minthogy ugyvédhez forduljanak mert az többe kerülne nekik .
Amolyan offline zsarolás. Beszélt ugyvéddel is azért ,de még az ugyvéd is azt tanácsolta neki, hogy jobb lesz ha befizeti minthogy utána emelkedne az összeg a késedelmes vagy be nem fizetés miatt. Mert , hogy szabályos felszolitás jott a szolgáltatótol és az IP cim is stimmelt, gondolom valahogy feltörték a gépét és ugy inditottak letöltést és emiatt a faszinak meg küldték a számlát miatta.
Aktív témák
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4578
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32MR50C-B Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest