Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
hajbazer
üzenetére
meglévő Ügyfélkapusokat is visszalökünk a papíralapú ügyintézésbe.
Engem a MÁV is visszalökött a következőképpen:
IC jegyvásárlás: Elővételben véve olcsóbb, mint az indulás napján.
Régi rendszerben online meg tudtam venni a honlapjukon mondjuk este 11-kor, adtak egy kódot, és mikor mentem a vonathoz másnap, csak átvettem az automatából a jegyet a kóddal. Adtak 5% kedvezményt is.
Új rendszerben nem tudom online megvenni, mert egyrészt nem nyomtatok, másrészt nincs okostelefon, ezért előző nap el kell mennem az automatához, hogy az automatából megvehessem. Már 5% kedvezmény sem jár.
+ az automatából nyomtatott jegy használhatóságáért ők felelnek, míg a másik két esetben én felelek. Ez nagy különbség!Az már csak olyan "hab" lenne a tortán, ha ezeknél is kitalálnák, hogy kevesen használják az automatákat, ezért megszüntetik őket.. Taps, lehet járni megint a pénztárba, ha lesz ott még egyáltalán dolgozó.
Aktív témák
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest