- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Jaja, négyszer jártam a "hivatalban", hogy végre kitalálják, hogy hogyan kell csinálni. (Vidéki kisváros.) Ezalatt többször is elhangzott, hogy egyáltalán miért kell nekem ez az aláírási izé, rajtam kívül senki sem kér ilyet, és egyáltalán mire jó...
A feleségemét ezzel egy időben érdekes módon meg tudták csinálni, csak az meg sosem működött az időbélyegzés szerverhibája miatt, amit két évig képtelenek voltak megoldani.
Aztán amikor egy éve kértem a megúújítást (ami ugye csere lett), kérdeztem az ügyintézőt (nagy budapesti kormányablak), hogy hányan jönnek ilyen igénnyel, az ottani ügyintéző is azt mondta, hogy gyakorlatilag nulla az ügyintézési igény, és azok is elenyésző hányadban kérik a tanúsítványfrissítést, akik anno aláírást is kértek a személyijükhöz.
A szolgáltató alatt feltételezésem szerint valailyen IT-s beszállítójuk értendő.
MaCS
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Házimozi haladó szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Medence topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Kedvező Ár! DELL S2722QQC Style IPS 4k PD usb-c Gari 2026.07
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5600XT 12GB!
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest