Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
cocka
veterán
Mert akkora trágyadomb az egész, hogy ha már elektronikus személyi meg ha már vett az ember kártyaolvasót, akkor szerintem jogos elvárás lenne, hogy akkor az e-személyis programban frissíteni lehessen azt a ki...-ott tanúsítványt és ne kelljen 2 évente (most már múlt idő) emiatt személyesen befáradni.
Meg azt se értem, hogy miért hagynak magánszemélyeknek bizonyos igénylési lehetőségeket, ha utána közlik, hogy ez inkább csak cégek vagy vállalkozók számára fontos. Érthetetlen.
Lassan eljutunk oda, hogy egy-egy ilyen személyes találkozás alkalmával sem az ügyfél, sem az ügyintéző nem fogja tudni, hogy mit kezdjenek egymással, azonkívül, hogy nézik egymást.

-
YAS-dude
őstag
Nekem sem sikerült elektronikus aláírást intéznem kormányablakban, aztán megtaláltam az AVDH-t, ami nekem elég is volt, aztán azt most megszüntették, mondván, hogy a DAP-ban van e-aláírás.
Persze a DAP-ban (nekem) még nincs, úgyhogy most addig nem tudok elektronikusan okiratot kiadni, csak papíron. Amúgy szuper, mint minden amihez ezek hozzányúlnak...
Aktív témák
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Chieftec GPS-450AA-101 A 450W ATX tápegység
- KERESEM - Sony MDR-MV1 / Edition XV / HEDDphone D1
- Eladó MSI Z790-A Pro Wifi alaplap + Intel I5 13600k processzor
- FPSRaptor PC - i7-4790k / RX580 8GB / 16GB DDR3 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest