Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
cocka
veterán
Mert akkora trágyadomb az egész, hogy ha már elektronikus személyi meg ha már vett az ember kártyaolvasót, akkor szerintem jogos elvárás lenne, hogy akkor az e-személyis programban frissíteni lehessen azt a ki...-ott tanúsítványt és ne kelljen 2 évente (most már múlt idő) emiatt személyesen befáradni.
Meg azt se értem, hogy miért hagynak magánszemélyeknek bizonyos igénylési lehetőségeket, ha utána közlik, hogy ez inkább csak cégek vagy vállalkozók számára fontos. Érthetetlen.
Lassan eljutunk oda, hogy egy-egy ilyen személyes találkozás alkalmával sem az ügyfél, sem az ügyintéző nem fogja tudni, hogy mit kezdjenek egymással, azonkívül, hogy nézik egymást.

-
YAS-dude
őstag
Nekem sem sikerült elektronikus aláírást intéznem kormányablakban, aztán megtaláltam az AVDH-t, ami nekem elég is volt, aztán azt most megszüntették, mondván, hogy a DAP-ban van e-aláírás.
Persze a DAP-ban (nekem) még nincs, úgyhogy most addig nem tudok elektronikusan okiratot kiadni, csak papíron. Amúgy szuper, mint minden amihez ezek hozzányúlnak...
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen egeret válasszak?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON DDR4 32GB, RTX5060TI, 16GB/, 2TB T.hely/ GARI/Win!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Retro PCI-E videókártyák
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest