Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
cocka
veterán
Mert akkora trágyadomb az egész, hogy ha már elektronikus személyi meg ha már vett az ember kártyaolvasót, akkor szerintem jogos elvárás lenne, hogy akkor az e-személyis programban frissíteni lehessen azt a ki...-ott tanúsítványt és ne kelljen 2 évente (most már múlt idő) emiatt személyesen befáradni.
Meg azt se értem, hogy miért hagynak magánszemélyeknek bizonyos igénylési lehetőségeket, ha utána közlik, hogy ez inkább csak cégek vagy vállalkozók számára fontos. Érthetetlen.
Lassan eljutunk oda, hogy egy-egy ilyen személyes találkozás alkalmával sem az ügyfél, sem az ügyintéző nem fogja tudni, hogy mit kezdjenek egymással, azonkívül, hogy nézik egymást.

-
YAS-dude
őstag
Nekem sem sikerült elektronikus aláírást intéznem kormányablakban, aztán megtaláltam az AVDH-t, ami nekem elég is volt, aztán azt most megszüntették, mondván, hogy a DAP-ban van e-aláírás.
Persze a DAP-ban (nekem) még nincs, úgyhogy most addig nem tudok elektronikusan okiratot kiadni, csak papíron. Amúgy szuper, mint minden amihez ezek hozzányúlnak...
Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrofon topic
- iPhone topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Revolut
- További aktív témák...
- Iphone 13 mini 128Gb- 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128 GB SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 640 G5 - i3-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest