- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
Én értelek, ugyanilyen telefonnal ugyanígy jártam. Ha be van állítva a 4G lehetőség, akkor azon próbál kapcsolódni, mivel látja a tornyot a készülék, de nem tud apn nélkül beregisztrálni.
A samsung telóm wifin nem tudja letölteni az mms-t, be kell kapcsolni a mobilnetet 😀. Ilyenek ezek a telefonok, mindnek megvan a saját hisztije."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PLaci58
addikt
Engem ugyanígy megszivatott. Ha elolvasod a kezelésit, kiderül, hogy a térerőnél az x csak azt jelzi, hogy nincs adatkapcsolat. APN-t kézzel kell beállítani és újraindítás után szépen megy. Én is ilyennel osztom a mobilnetet 😀.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Végül a "Preferált hálózattípus"t 2G-re állítva sikerült bejelentkeznie, megjöttek az SMS-ek.
Slusszpoén: A kártyákat felcserélve (csak az 1. SIM tud 4G adatot), már a 2. SIM foglalatban is simán bejelentkezik, és ott marad. Mondanám, hogy letöltött valamit a Digi 2G hálózatáról, de ez így butaságnak tűnik. Inkább valami Android/firmware bug lehet.
Mondjuk így bukom az olcsó Internetet, pedig ez lett volna az elsődleges feladata. Úgy tűnik nem úszom meg készülék upgrade nélkül, de akkor mire (melyik paraméterre)kell figyelni?
Köszönöm a tippeket!Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
viktorhu
veterán
Mintha lett volna ilyen egyes telefonokban régebben, hogy ha a másik foglalatban Telekom sim van, akkor nem megy a digi. Esetleg kizárásos alapon azt megpróbálhatod (Telekom simet kivenni egy próbára), hogy ne törd a fejed hiába.
Amúgy 2G-n hanghívásra mindenféle külön szoftveres támogatás meg beállítás nélkül csatlakoznia kellene, ha tudja a GSM1800-at.
-
beller
aktív tag
Mint írtad "Rossz a hasonlatod: az egyik automatizált, gépi, nulla emberi munkát igenyel...." .Ha semmi mást nem csináltak csak kitöltöttek egy új számlát és azt elküldték Neked, már az is simán lehet 600,- Nemvitatkozni akarok, de 600 Ft-ért akármilyen keveset keresel is felesleges ide írva reklamálnod. Hibáztál, kifizeted a pluszköltséget és kész. 600 Ft ma 12 db zsemle vagy sorolhatnám. Bele kell törödni és túl kell lépni. Nekem egy szaki kiszállásáért ahol szintén semmit nem csinál csak a helyszínre megy esetleg 2 utcával arrébról sokkal nagyobb lehúzásnak tűnik, de persze arra sem reklamálok.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Ezek a felszólítási díjak nem szoktak sehol sem arányosak lenni (nem a számla végösszegéhez igazodnak, hanem egyszeri fix összegekről van szó mindenütt).
Van olyan szolgáltatóm, ahol ez 2500 Ft emailben történő felszólítás esetén is.
Pont az a lényegük, hogy ne váljon rendszeressé/megszokottá a fizetési késedelem. -
slice14
veterán
Nemigazán értem hogy ekkora kis tétel esetén miért kell megvárni a számla lejártát. Én a kiállítás hónapjában befizetem, de inkább már azon a héten. Így a lejárati időhöz képest előrébb vagyok egy hónappal.
Ami fura hogy még nem kaptam meg a jun. 30-ig befizetendő számlát. Eddig havonta kaptam (műhold tv + mobil).[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
fotosjani
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Metal topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest